Головна » 2013 » Листопад » 25 » Аматорська Хокейна Ліга
09:30
Аматорська Хокейна Ліга

В дивізіоні "Любитель" Аматорської Хокейної Ліги в наших команд продовжуються серії. Команда "Лідер" на всіх парах несеться до трійки лідерів, не помічаючи на своєму шляху нікого. Цього разу жертвою яготинських хокеїстів стала команда "Крилв Столиці"(Київ), яка займала першу сходинку турнірної таблиці. На матч яготинці вийшли без свого кращого бомбардира Ігоря Дегтяря. Але і без нього "Лідер" спроможний показати хороший хокей. Якщо немає Ігоря, то є Олег Мовчан. Саме з його передачі першу шайбу в матчі і в турнірі закинув Євген Євлах. Ця подія сталася на 2 хвилині першого періоду. В середині періода "Крила Столиці" зрівняли рахунок. Але потім протягом двох хвилин яготинська команда закидає дві шайби і йде у відрив. Гольові передачі на рахунку Миколи Коржа і Сергія Аврамова, які після 9-го туру ввійшли до п'ятірки кращих асистентів дивізіону. А Сергій Аврамов вже сьомий матч підряд набирає бодай одне очко в свій актив. Закинув другу шайбу Олександр Толочин. Третю шайбу за 50 секунд до закінчення періода закидає Олег Мовчан. Скоротили кияни рахунок ще в першому періоді - Віктор Новик на 19.56 хвилині закидає шайбу. Досить швидко "Крила Столиці" в другому перроді зрівнюють рахунок - на 20 секунді шабу закидає Володимир Маланичев. Майже два періода гравці обох команд намагалися довести, що на сьогодні вони сильніші. І на 55.40 хвилині матчу це вдалося Олегу Мовчану з гольової передачі Олександра Толочина. Поздоровляємо Олега з потраплянням до десятки кращих за системою "гол+пас", де він приєднався до своїх одноклубників Ігоря Дегтяря та Миколи Коржа. Після матчу з "Крилами Столиці" переможна серія "Лідера" сягнула 4 матчів, а безпрограшна - 5 матчів. Команда піднялася на четверту сходинку турнірної таблиці.
Продовжується серія і в команди "Скорпіон". Поразка від команди "Нічні Вовки" стала вже шостою підряд. Це вже третя "суха" поразка "скорпіонів". Пропустивши в першому періоді дві шайби, яготинці не зуміли вирівняти положення і зазнали поразки 0:3.
Наступні свої матчі наші команди проведуть вже взимку. 1 грудня на катку "Оболонь" о 19.00 годині "Скорпіон" проведе свій матч 10-го туру з командою "777", а команда "Лідер" на катку "Шалетт" о 22.00 годині зустрінеться з сусідом по таблиці командою "Ледокол"(Київ).
Більше інформації про виступи наших хокеїстів дивіться тут
Більше інформації про Аматорську Хокейну Лігу дивіться тут

Категорія: Хокей | Переглядів: 626 | Додав: Yahotynsport | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: