Головна » 2014 » Січень » 15 » Чемпіонат Яготинського району. 6 тур
13:25
Чемпіонат Яготинського району. 6 тур
Відбулися матчі 6 туру Чемпіонату Яготинського району з футзалу серед команд Вищої ліги. Першими на паркет спортивного залу Яготинської ДЮСШ вийшли претенденти на призові місця - команди "Кристал" та "Автолідер-2". Перший тайм закінчився внічию - 6:6, а перемогу святкували гравці цукрозаводського "Кристала" з рахунком 10:9. Кращим бомбардиром став Євген Рубан, який чотири рази відмітився у воротах суперника. Після цієї перемоги "Кристал" зайняв першу сходинку в турнірній таблиці, потіснивши "Прапор"(маслозавод), який цього туру відпочивав. Підтягнувся до "Прапора" ще один фаворит чемпіонату - команда "Газовик"(ЛВУМГ), яка була сильнішою за гравців з села Фарбованого з рахунком 10:3. Ілля Приймак, забивши 5 м'ячів, посідає після 6 туру другу сходинку серед кращих бомбардирів чемпіонату, пропустивши вперед тільки Юрія Лазебнова. Перша команда "Автолідера" реваншувалася за своїх колег з другої команди, перемігши "дубль" "Кристала". Продовжує свою серію без поразок команда "Лісняки", яка цього дня перемогла аутсайдерів турніру - команду "Лісняки".
В наступному турі, який відбудеться 19 січня, на нас чекають два важливі матчі, які покажуть, хто на даний момент заслуговує на "чемпіонство". О 13.00 годині на паркет вийдуть команди "Автолідер-2" та "Газовик", а слідом за ними - лідери цьогорічної першості "Кристал" та "Прапор".
Детальніше про перебіг Чемпіонату дивіться тут
Категорія: Футзал | Переглядів: 639 | Додав: Yahotynsport | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 lazbuk  
0
Нагадуємо!!! Всі зустрічі будуть перенесені на одну годину,в зв'язку із проведенням дитячого турніру. Тож перший матч буде зіграно у 13:00.

http://vk.com/fc.prapor.yahotyn

Ім`я *:
Email *:
Код *: