Головна » 2013 » Січень » 25 » Чемпіонат Київської області з футзалу
12:08
Чемпіонат Київської області з футзалу

Збірні команди Яготинської ДЮСШ 1996-1997 р.н. та 1998-1999 р.н. взяли участь у зональних етапах чемпіонату Київської області з футзалу серед команд ДЮСШ. Турнір проходив у сусідньому Переяслав-Хмельницькому.
За регламентом змагання у турнірі повинні були взяти участь три команди: ФК "Переяслав", ДЮСШ Переяслав-Хмельницький район та ДЮСШ Яготинський район, але команда з Переяслав-Хмельницького району на змагання не прибула.
Доля першого місця і прямої путівки до півфіналу в віковій категорії 1996-1997 р.н.(тренер - Ю.Л.Стовбчатий) вирішувалася в двох матчах ФК "Переяслав" - ДЮСШ Яготин. В першому матчі господарі перемогли яготинців з великим рахунком 8:0, другий матч вже нічого не вирішував - 1:1. Команда Яготина, яка зайняла друге місце, отримала ще один шанс потрапити до півфіналу через "втішний" етап. 24 січня в місті Бориспіль повинні були сперечатися за єдину путівку у півфінал чотири команди: "Центр Спорту" Бориспіль, ДЮСШ Бровари, ДЮСШ Яготин та ДЮСШ Баришівський район, але на місце змагань прибули лише дві команди: ДЮСШ Яготин та "Центр Спорту" Бориспіль. Наші гравці використали свій шанс: в першому матчі перемогли 3:0, а другий - звели внічию - 2:2. 
Команда 1998-1999 років народження(тренер - Ю.Г.Крежевицький) перемогла в двох матчах господарів майданчика - ФК "Переяслав" і з першого місця отримала путівку до півфіналу.
26 січня стартує півфінальний етап змагань. До нашої групи потрапили такі команди:
1996-1997 р.н. - ДЮСШ Згурівка, ДЮСШ Яготин, ФК "Переяслав"
1998-1999 р.н. - ДЮСШ Згурівка, ДЮСШ Яготин, "Центр Спорту" Бориспіль
Матчі відбудуться на майданчику кожного з учасників. В зв'язку з тим, що спортивний зал Яготинської ДЮСШ не відповідає стандартам, матчі яготинського етапу відбудуться в Згурівці. Путівку у фінал отримає лише одна команда за підсумками всіх трьох етапів.

Категорія: Яготинська ДЮСШ | Переглядів: 530 | Додав: Yahotynsport | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: