Головна » 2013 » Жовтень » 9 » Чемпіонат Згурівського району. 18 тур
22:31
Чемпіонат Згурівського району. 18 тур
18 тур став останнім, але не для всіх команд. Мала Супоївка домовилася з Малою Березанкою провести матч 12 жовтня. Доля матчу «Дружба» – «Згура» вирішиться пізніше. Ну і гра «Дружба» – «Дорожник»: "золотий матч" сподіваємося стане окрасою чемпіонату!
«Оржиця»(Стара Оржиця) – «Дружба»(Нова Оржиця/Лизогубова Слобода) - 5:4. Від цієї гри чимало залежало: чи займе «Оржиця» третє призове місце, чи закріпиться «Дружба» перед останнім боєм з «Дорожником» на першому місці? Перше збулося, друге – ні. Дубль Євгена Зайкова і хет-трик Ігоря Остренка зробили «Оржицю» переможцем. Цікаво, що у цьому фантастичному матчі господарям весь час доводилось відіграватись. Вже на 2 хвилині «Дружба» пробивала пенальті, але як і тиждень тому реалізувати удар не вдалося. Все ж на 5 хвилині гості вийшли вперед – автор голу Віктор Панько(прикро, але на 10 хвилині один з найяскравіших форвардів чемпіонату через травму замінився). На 20 хвилині Стара Оржиця зрівнює. «Дружба» гне свою лінію – на 25 хвилині Олег Лущій робить 1:2. На 43 хвилині здавалось команди підуть на перерву за нічиєї: Остренок реалізує пенальті. Гості відповіли голом "в роздягальню" - забив Олег Кошіль(45 хвилина). Початок другого тайму був за «Оржицею»: на 50 хвилині рахунок став 3:3. На 70 хвилині Ігор Остренок вперше у матчі виводить господарів уперед(4:3), красиво замкнувши головою фланговий навіс. На 75 хвилині «Дружба» відіграється: у воротах господарів розписався Олександр Прокопенко. Пристрасті розпалилися, програвати ніхто не хотів. Розв’язка прийшла в доданий час – на 93 хвилині Євген Зайков дальнім ударом влучає у перекладину, від якої м’яч відлітає за лінію воріт. Феєричний матч, красива перемога. Крім авторів голів варто відзначити, що перемогу «Оржиці» принесла яскрава гра півзахисників Володимира Костроміна та Сергія Медуниці.
«Згура»(Згурівка) – «Садовод»(Нова Олександрівка) - 1:0. У турнірному плані ця гра командам нічого не давала, але обидві приємно здивували – показали добротний футбол. Глядачі побачили все: влучання у штанги, високі швидкості, красиві моменти, ну і звичайно головний атрибут гри – гол. Небезпека протягом зустрічі була біля обох воріт. Надійно грали воротарі та захист. Особливо хочеться виділити надійність захисників «Згури» - останній Юрій Приполок та лівий Максим Самойленко. Гол же був забитий на 80 хвилині коли вже, мабуть, обидві команди змирились з нічиєю – автором став Павло Сова.
«КІС-Агро»(Безуглівка/Середовка) – «Дорожник»(Згурівка) - –:+. Господарі не змогли зібрати команду на гру і отримали технічну поразку.
Технічні дані дивіться тут

Микола Кучеренко

Категорія: Згурівський район | Переглядів: 697 | Додав: Yahotynsport | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: