Головна » 2012 » Травень » 14 » Першість Яготинського району. Перша ліга. 2 тур
13:44
Першість Яготинського району. Перша ліга. 2 тур
В суботу, 12 травня, відбулися матчі 2-го туру Першої ліги Першості Яготинського району з футболу. Команди, які вважають фаворитами, перемогли своїх суперників досить легко. З дуже великим рахунком кулябівський "Обрій" переміг на виїзді засупоївську команду. В складі гостей слід виділити Сергія Перцова, який забив 6 м'ячів. Чотири м''ячі на рахунку Євгена Бабицького, нападаючого команди "Агрістейт" із села Ничипорівка. В гості до них приїжджав новачок "Темп" і програв з рахунком 5:1. Перший гол яготинців на рахунку Сергія Сагана. Панфильський "Промінь" гостював у Яготині. Його суперником були "Лісняки". Тут "душу відводив" Дмитро Косов, забивши теж 4 м'ячі. В четвертому матчі 2-го туру ФК "Сотниківка" перемогла другу команду "Кристала".
В наступному турі центральним матчем буде "Промінь" Панфили - "Агрістейт" Ничипорівка. Команди ще ні разу не втрачали очків.
Детальніше про першу лігу тут
Категорія: Футбол | Переглядів: 966 | Додав: Yahotynsport | Рейтинг: 2.3/3
Всього коментарів: 9
9 Demoncheg  
0
Игорь, смени турнирку, пожалуйста.

8 Serj  
0
дякую

7 yahotynsport  
0
В минулому році команда "Промінь" завоювала путівку до Вищої Ліги, але відмовилася від такої честі. Це вже друга їх відмова. Тож штраф -12 очок

6 Demoncheg  
0
За то, что они отказались переходить в Вышку - штраф -12 очей!

5 Serj  
0
А за що команді "Промиінь" знову штраф???

4 yahotynsport  
0
Зауваження про турнірку приймаю. Міняю

3 Demoncheg  
0
Или ему лучше ноги сломать и 3,14индюлей дать так, чтобы он вообще забыл, что такое футбол!!!??????(((((((

2 Demoncheg  
0
Уважаемые спортсмены!!! Можно ли куда-нить пожаловаться на предвзятое отношение и личную неприязнь ( о чём он сам прямо и говорит и при всех заявляет) одного судьи к спортивному коллективу, а также на его некомпетентность в судействе??? И будут ли приняты меры???

1 міша  
0
Можеш турнірку змінити першої ліги Промінь панфили починали з -12 щас у них -6 вони покамість на посліньом місці?

Ім`я *:
Email *:
Код *: