Головна » 2014 » Лютий » 24 » Звернення адміністратора сайту до читачів
14:59
Звернення адміністратора сайту до читачів
Сайт yahotynsport.ucoz.ua заморожується. Спортивний сайт Яготинського району відкривався для висвітлення спортивних подій, які відбуваються в нашому районі і участі наших спортсменів в обласних та всеукраїнських змаганнях. Проект набув популярності серед читачів, але майже ніякої  допомоги сайт не отримує. Щоб зробити фотографії спортсменів, потрібно вмовляти їх. Вислуховувати - "воно нам нада" чи "воно тобі нада". Коли просиш зробити фотографію перед матчем - то через забобони керівники команд відмовляють, мовляв після матчу зробиш фото, але попробуйте всіх потім спіймати. Те ж саме і з інформацією. Я швидше знайду її на других сайтах, чим в Яготині. Можливо, є в чому і моя провина, але треба зважати на те, що цей сайт був зроблений на голому ентузіазмі і він не є комерційним. Я займаюся ним, коли є вільний час, а бігати по всім спортивним організаціям в мене немає часу. Та й там бувало почує те ж саме: "воно тобі нада". Чудова була співпраця з одним із засновників Яготинської районної футбольної федерації Шевченко С.І., але не одним футболом живе район. Повідкривалося багато сторінок футбольних команд в соціальних мережах, але інформація на них береться з сайту yahotynsport.ucoz.ua. Зробивши навмисну помилку в заголовку, я помітив, що ніхто із адміністраторів цих сторінок її не помітив. Просто скопірував і вставив. Отже, з 24 лютого сайт перестає працювати. Дякую за увагу.
Переглядів: 1226 | Додав: Yahotynsport | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 7
7 !!ЙЙ  
0
Відновіть сайт,хоч би в тому самому контакті,тому ще ніде брати інформацію про хід чемпіонату,фото команд перед було б чудово,але це не обовязково головне інформація
ВІДНОВІТЬ САЙТ!!!

6 Кирил  
0
Могу дать один совет. Коль существует такая уж проблема с фото участников и команд, попробуйте записать матч (игру) на видео. Я думаю в этом плане возражений со стороны команд и игроков не будет, а если технические возможности оборудования позволяют, то сделать из видео несколько снимков не так уж сложно.

5 Кирил  
0
Очень жаль, будем надеяться, что после выборов нового Президента ситуация изменится к лучшему.

4 ОМ  
1
сайт не великий, інформації не багато, - її просто ніде взять -. в яготині, як і у всій країні спорт не розвиваеться.
основне завдання нашого "спортивного" бюрократичного керівництва - це не проведення змагань, а звітування про проведену роботу на верх , - БОГАМ. можна написать про що нібудь, про змагання які відбулись без їхньої допомоги, про змагання яких взагалі не було, про якісь спортивні об.єкти які начебто побудовані, або відремонтовані - головне більше писанини, як курсова чи дипломна робота.
Народу, через газету потрібно написати це саме, але зазначити що це все зроблено за сприяння і при підтримці керівництва міста та району, фото додаеться.
На справді - весь спорт хокей, футбол, волейбол, гімнастика, атлетика і т.д. лежить на плечах людей, які фанатично віддані спорту, які безкорисно займаються спортом в тому числі і організаціею змагань, вони люблять спорт. спорт - це їхній сенс життя.
таких людей потрібно вибирати на керівні та організаторські посади по розвитку сорту в місті та районі...
( порада для тебе Ігоре) не поспішая з зупинкою сайта, інформація, статистика , фото - це все читається і обговорюеться нашим народом - сайт потрібний . працюй, пиши, фотографуй не зупиняйся....

PS. А взагалі, тебе потрібно взяти на роботу у районний відділ молоді та спорту на якусь організаторсько-інформативну посаду . я б так зробив.

3 СашоК  
0
Дякую за висвітлення інформації, розумію вашу стурбованість даним питанням та співчуваю за нерозуміння даного питання громадськістю.

2 Беккариа  
0
Класний сайт.

1 lazbuk  
0
можна було б вирішить це питання, не так різко...

Ім`я *:
Email *:
Код *: