Головна » 2012 » Травень » 5 » 30-літній ювілей перемоги в Кубку Київської області 1982 року
10:00
30-літній ювілей перемоги в Кубку Київської області 1982 року
Сьогодні на центральному стадіоні "Колос" відбудеться зустріч ветеранів з міст Яготин та Чернігова. Матч присвячений 30-річчю перемоги команди "Колос" Яготин в розіграші Кубку Київської області 1982 року. Перед початком матчу згадаємо, що про це писала газета "Зоря комунізму" 1982 року:

"Колос" Яготин - селише Володарка - 4:2
7 і 11 квітня відбулися зустрічі на кубок області з футболу. Пройшло два тури. Як і в попередні роки, тон у футбольному житті області задають команди міст Прип’яті, Бородянки, Броварів, Василькова, Яготина, Баришівки, Києво-Святошина. Вони і будуть 18 квітня боротися за почесний трофей.
Наша команда «Колос», яка сформована на базі міжколгоспного спортивного клубу «Колос» і яку очолює заслужений тренер УРСР А.М.Молотай, успішно провела першу зустріч і виграла з рахунком 4:2 у команди селища Володарки.
Поряд з ветеранами В.Петренком, О.Грипою, В.Лисенком, В.Кисілем, капітаном В.Суслою, О.Михайленком, Б.В’юном у команді грають вихованці дитячо-юнацької спортивної школи О.Кривокінь, В.Шевченко, С.Овсянніков та Ю.Герасименко. Юним футболістам треба ще багато попрацювати, але курс обрано правильний і є надія, що в недалекому майбутньому команда з честю буде представляти наш футбол не тільки на обласному, а й на республіканському рівні.
Успіх зустрічі залежить від активної підтримки болільників і тому всіх запрошуємо на стадіон.
В.Осауленко
Голова районного комітету по фізичній культурі і спорту
(«Зоря комунізму» від 17 квітня 1982 року)
В матчі 1/4 фіналу наша команда 18 квітня на стадіоні цукрозаводу ім.Ілліча перемогла команду "Металіст" із Броварів.
ФІНАЛ
«Колос» Яготин – «Енергетик» Прип’ять – 1:0

16 травня відбулася фінальна гра по футболу на Кубок області між командами «Колос» (Яготин) і «Енергетик»(Прип’ять). Гра проходила на нейтральному полі білоцерківського стадіону «Трудові резерви». Перші хвилини матчу розпочалися атаками футболістів «Колоса», які діяли швидше і енергійніше. Десь усередині першого тайму гра вирівнялась і вже кілька небезпечних ударів парирує наш воротар Віктор Малюга, який добре зіграв цю зустріч. Гаряче підтримувані яготинцями, які приїхали вболівати за свою команду, футболісти «Колоса» знову йдуть в атаку. Удар В.Поповича відбиває захисник енергетиків, м’яч потрапляє до півзахисника Івана Панасійчука, який у красивому кидку ударом через себе забиває гол. Він і вирішив долю зустрічі.
Після матчу відбулося нагородження переможців. Грамоти, вимпели і почесний Кубок футболістам міжколгоспного спортивного клубу «Колос» вручили голова обласної федерації футболу, перший секретар райкому Компартії України В.П.Парахнюк і заступник голови облспорткомітету С.М.Петров.
В.Осауленко
Голова районного комітету по фізичній культурі і спорту
(«Зоря комунізму» від 18 травня 1982 року)
Категорія: Футбол | Переглядів: 653 | Додав: Yahotynsport | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: