Головна » 2013 » Грудень » 24 » Аматорська Хокейна Ліга
20:54
Аматорська Хокейна Ліга
Яготинські команди "Лідер" та "Скорпіон" провели свої чергові матчі Аматорської Хокейної Ліги в дивізіоні "Любитель". Суперником хокейного клубу "Лідер" були гравці команди ХК "Вишгород-2". Наші хокеїсти закинули свою найшвидшу шайбу - на 17 секунді першого періоду шайбу закинув Микола Корж з результативної передачі Ростислава Міщука, для якого ця передача принесла перший заліковий бал в систему "гол+пас". Але недовго Яготин вів у рахунку. Досить щвидко Вишгород зрівняв рахунок. Але цього вечора чудово грала трійка нападаючих "Лідера" - Микола Корж, Олег Мовчан та Сергій Аврамов. Микола Корж цього разу перекваліфікувався у бомбардира, закинувши три шайби та зробивши результативну передачу. Не відстав від нього Олег Мовчан, який також тричі відмітився у воротах ХК "Вишгород-2". Наш уславлений ветеран Сергій Аврамов двома передачами виводив своїх партнерів на гол і одного разу закинув шайбу. Зустріч проходила майже без порушень, в матчі було лише одне вилучення. 
Команда "Скорпіон" знову залишила лід переможеною. Цього разу вони програли команді "Ледокол(Київ). Віталій Ситник відкрив рахунок в другому періоді при грі в меншості, але до кінця періоду в наші ворота залетіло чотири шайби. Найбільш вражає те, що три шайби команда "Ледокол" закинула, коли в складі яготинців було на гравця більше.
Командам "Лідер" та "Скорпіон" залишилося провести лише по одній зустрічі. 29 грудня суперником "Лідера" буде ТФК, Київ, а суперником "Скорпіона" буде "Авангард"(Київ)
Детальніше про виступ яготинських команд дивіться тут
Детальніше про Аматорську Хокейну Лігу дивіться тут
Категорія: Хокей | Переглядів: 583 | Додав: Yahotynsport | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: