Головна » 2012 » Травень » 22 » Чемпіонат Яготинського району. Перша ліга. 3 тур
19:31
Чемпіонат Яготинського району. Перша ліга. 3 тур
Відбулися матчі 3-го туру Першої ліги Чемпіонату Яготинського району з футболу. На центральному стадіоні "Колос" в Яготині мали зустрітися ФК "Сотниківка" та "Обрій"(Кулябівка). В кінці першого тайму за думкою Тараса Малюги, гравця сотниківчан, суддя був повинен ставити одинадцятиметровий удар. Але суддівська бригада була впевнена, що ніякого порушення правил не було. Тарас Малюга почав ображати суддю, за що отримав червону картку. Коли прозвучав свисток про закінчення першого тайму, побіг розбиратися з арбітром. Представник ФК "Сотниківка" встиг зупинити півзахисника, але батько Тараса, Анатолій Малюга, який, до речі, є депутатом районної ради, вдарив арбітра зустрічі, за те, що вилучив його сина з поля. Арбітри ЯРФФ ніяк не захищені перед такими горе-вболівальниками. Якщо так кожен буде реагувати на події на полі, скоро судді просто будуть відмовлятися судити зустрічі. На виконкомі районної федерації футболу, який відбувся вчора, було засуджено поведінку Тараса і Анатолія Малюг і було ухвалено такі рішення: Тараса Малюгу, як провокатора, дискваліфікувати до кінця сезону без права грати як в Першій, так і у Вищій лігах, на Анатолія Малюгу буде подана заява до міліції, щоб він пояснив свої дії, а команді ФК "Сотниківка" буде присуджено технічну поразку.
З інших матчів відзначимо першу перемогу яготинської команди ФК "Лісняки", третю поспіль перемогу "Проміня" з Панфил і перемогу дублерів з "Кристала-2". На першу сходинку вийшов "Обрій" із Кулябівки, а "Агрістейт" та ФК "Сотниківка ділять другу та третю сходинку.
Детальніше про Першу лігу дивіться тут
Категорія: Футбол | Переглядів: 1276 | Додав: Yahotynsport | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 9
9 Sanja  
0
Почему не обновляется сайт, как сейчас выглядит турнирка

8 Serj  
0
гра була прекрасною тільки шкода матч не завершився!!!

7 Demonchegg  
0
))) ну это сугубо твое личное мнение! На мое мнение, Сотниковка, хорошо атаковала, тут я не спорю, но лично я не видел ни одного момента, который бы привел к голу!!! хотя нет, было что-то похожее на острый момент, когда головой пробивал игрок Сотниковки в девятку, но,,, не тут то было! - не тот случай, чтобы такой мяч мог влететь! а вот у Обрия были два острых момента - штанга, почти возле девятки(вратарь мяч не доставал) и выход один на один - будь пацаны поточнее малехо, вот тебе и двушка))) А вообще игра мне нравилась!!!

6 Serj  
0
Не 0:2 точно, гра була рівною, моменти були і в Обрія і в Сотниківки, матч відповідь все покаже!!!

5 Demonchegg  
0
Кстати, мы, наверное, о разных моментах спорим!!

4 Demonchegg  
0
Уважаемый Serj!! во-первых, надо было подойти и посмотреть, на синяки, которые остались на ногах у игрока команды "Обрий",(наверное он сам себе их набил), во вторых - Сотниковка и в первом тайме уже должна была лететь со счётом, как минимум 2-0, а в-третьих - насчёт плакать - кто плакал, тот и получил, то что заслужил!!!!! А хрень не я несу, а тот, кто утверждает, что Сотниковка, что-то там во втором кругу покажет,,,,!!! Я уважаю команду Сотниковка, как соперника, но там всё было законно и я сам разочарован таким окончанием матча!!! С удовольствием буду жлать ответного матча - хочется ОЧЕНЬ посмотреть, что же покажет Сотниковка!!))))) Без обид!!))))

3 Serj  
0
Шановний Demonchegg!!!
"хвилин за десять до інциденту" гравець Обрія сам падав там навіть не було штрафного, а за симуляцію потрібно було дати Жовту картку, ненада плакать і писать таку хрень, шо Вас Обрій засужують судді, а Сотниківка в другому крузі вам покаже...!!!

2 Demonchegg  
0
Підтримую, але гравця команди "Обрій" хвилин за десять до інциденту, грубо, вдаривши по ногах ззаду, збили в штрафній "Сотниківки" і пробивався штрафний удар із за меж штрафного майданчику!!! Чому ж ніхто не поліз із "" Сотниківки" битись, чи з "Обрія"?????????? А гравця Тараса Малюгу ніхто не збивав - всі хто сидів на стадіоні, незалежно від своїх вболівань, сказали, що пенальті там і близько не було, так що, На нет и суда нет!!! Але бити суддю... неправильно!!! Суддя свистів в основному проти "Обрія", так як він прямо заявив про те, що він ще покаже "Обрію,", "настояще суддівство"!!! А Сотниківка сама винна!

1 Олег  
0
еслі судья не уміє судити нефіг братися!

Ім`я *:
Email *:
Код *: