Головна » 2013 » Грудень » 19 » Чемпіонат Яготинського району серед ветеранів
18:38
Чемпіонат Яготинського району серед ветеранів
Вже півтора місяці як закінчилися футбольні баталії ветеранської першості по футболу Яготинського району. І в мене насакінець знайшовся час, щоб підвести підсумки найнасиченішого, найнапруженішого та найтривалішого ветеранського турніру за останні роки проведень.
Проте, що ветеранським футболом Яготинщина може гордитись, говорить кількість команд і кількість гравців у кожній з них. Першість була представлена такими командами (в алфавітному порядку): ФК «Кристал»(цукрозавод), ФК «Лісняки»(Яготин), «Панфили (об`єднана команда сіл Панфили, Богданівка, Лозовий Яр, Капустинці), ФК «Прапор»(маслозавод), «Сорочий Яр»(Яготин), «Фортуна»(Яготин). Кількість гравців у командах: ФК «Прапор» - 13, «Фортуна» - 13, ФК «Кристал» - 12, «Панфили» - 11, «Сорочий Яр» - 11 і «Лісняки» - 9. Загальна кількість ветеранів футболу за віком більше 35 років склала 69 гравців.
Минулих два роки першість проводилась в одне коло. Ініціатива провести першість в два кола була підтримана всіма командами і тому всі були в очікуванні гостросюжетного футбольного сценарію. Першість почалася 25 липня і закінчилася 2 жовтня. Перші матчі проводилися при температурі повітря 28 С, а останній – 4 С. Матчі проводилися в першому колі щосереди з резервним днем – четвер, а в другому колі – щосереди і щочетверга в звязку із зменшенням тривалості світлового дня. Формат матчу - гра на половину футбольного поля, кількість гравців 7 у полі і воротар. Ігри першості гостинно прийняв стадіон «Кристал». Працівники стадіону з своїми обовязками по викошуванню та розміченню поля справилися на відмінно. Було зіграно 30 матчів, в яких забито 199 голів (101 в першому колі і 98 – в другому). Середня результативність склала – 6,63 голи за гру.
Фаворитом першості вважалася команда ФК «Прапор» - переможець двох попередніх років, яка має в своєму складі двох найкращих гравців Вищої ліги чемпіонату Яготинського району Лазебнова Юрія і Волошина Бориса. Команди ФК «Кристал», «Сорочий Яр» і «Фортуна» останні роки в рівній боротьбі рівноцінно претендували на друге місце.
ФК «Кристал» має склад середнього рівня без «зірок», відмітити можна лише останнього захисника Гордієнка Ігоря, який досі грає в Переяслав-Хмельницькому районному чемпіонаті. В цьому році склад ФК «Кристал» підсилився двома молодими 35 –річними гравцями Янгелем Сергієм і Приймаком Романом та досвідченим Писаренком Борисом.
Гравці «Сорочого Яру» виглядають найбільш зіграними, адже кожні вихідні незважаючи на примхи погоди збираються поганяти м`яча в урочищі Сорочий Яр, від чого і пішла назва команди. Ця команда найрівніша по віку 37 – 45 років, має виражених лідерів Форостяний Олег, Кисіль Вадим, Швиденко Вадим. 
В складі «Фортуни» виділяються діючі футболісти, які самотужки можуть вирішити долю матчу Громенко Олександр і Настенко Микола. А філігранна майстерність Івахна Юрія, Приймака Михайла, Ткаченка Валентина і Куця Юрія з роками не згасла. Потрібно віддати належне Яценку Сергію за зібраний сравді зірковий склад команди. Одне. що насторожувало по складу «Фортуни» це вік гравців – 45-55 років. 
Команда «Панфили» в такому складі вперше приймала участь в першості. Це достатньо рівна, майстерна команда, але звичайно не зіграна. ЇЇ лідери Суддя Микола, Лацько Володимир, Кучма Петро, а з другого кола Ляшенко Ігор чинили опір командам – лідерам в кожному матчі. Не сумніваюсь, що в наступному році ця команда зробить не один «сюрприз» для них.
Дуже приємне враження склала команда «Лісняки». Не маючи в своєму складі зіркових футболістів районного масштабу, команда грамотною організацією гри дала сравжні бої, особливо в перших половинах матчів. В цій команді виділялися Шевченко Вадим, Климов Олександр, Мамедов Юрій, Суравікін Сергій.
Вже перший тур показав, що боротьба за призові місця буде вестися до останнього матчу. ФК «Прапор» підтвердив амбіції лідера і без проблем виграв у «Лісняків» з рахунком 8 – 2, покером відзначився Борис Волошин. Гравці «Сорочого Яру» в найдзвичайно важкому сценарію вирвали пермогу 4 -3 в «Панфил». В центральному матчі туру гравці ФК «Кристал» перемогли «Фортуну» за рахунок жорсткої дисципліни в захисті і стрімких флангових атак з рахунком 3 -1.
В другому турі «Панфили» дали справжній бій «Фортуні». Ще за десять хвилин до кінця матчу «Фортуна» поступалася один мяч, але зусиллямиСирчина Ігоря та Настенка Миколи вирвала перемогу 5 – 4, доречі Сирчин відзначився хет-риком. В інших матчах сюрпризів не було: ФК «Прапор» розбив «Сорочий Яр» зрахунком 5 – 1, хоча слід відмітити близько десятка не реалізованих моментів у гравців «Сорочого Яру». Сказався брак майстерності. ФК «Кристал» не замітив опору з боку «Лісняків», рахунок 6 – 0. Юрій Стовбчатий відмітився хет-риком, а Борис Писаренко дублем.
Центральний матч третього туру «Фортуна» - «ФК «Прапор». Гравці «Фортуни» кардинально змінили стиль ведення гри. Замість довгих розігрувань в центрі поля зусиллями Настенка і Приймака були активно включені флангові проходи, простріли з яких майстерно в один дотик завершували Громенко і Яценко, а підбори з пробиттям забирали Івахно і Ткаченко. Такої тактики граці ФК «Прапор» не очікували. З їхніми лідерами Лазебновим і Волошиним щільно зіграли в захисті. Гра була надзвичайно динамічна, на зустрічних курсах і стала окрасою всього першого кола першості. Бойова нічия 2 – 2 не виявила переможця. В інших іграх третього туру пргнозовано ФК «Кристал» виграв у «Панфил» 5 – 0, дублі на рахунках Ігоря Гордієнка та Валентина Пісківця. А «Сорочий Яр» подолав опір «Лісняків» з рахунком 8 – 3, покером відзначився Вадим Швиденко.
Четвертий тур виділявся двома іграми рівних команд, але перевагу віддавалася матчу лідерів ФК «Кристал» - ФК «Прапор». На гру команди вийшли без своїх лідерів: Волошина Бориса ФК «Прапор» і Гордієнка Ігоря ФК «Кристал». Після пятої хвилини першого тайму поле залишив після отриманого ушкодження Пісківець Валентин. В такій ситуації прогнозувалася перемога маслозаводських футболівстів. Але цукрозаводчани, які перед цим матчем були в лідерах першості, дали бій. Гра пройшла «атака на атаку» з надзвищайною боротьбою за середину поля. Не було красивих комбінацій, швидкісних проходів лише боротьба. Небезпечні моменти можна було перерахувати на пальцях однієї руки. Відсутність лідерів в командах і небезпека втрати очків внесла корективи в розвиток подій на полі. Фінальний свисток зафіксував нічию 0 – 0. За три роки проведення першості серед ветеранів такий рахунок зафіксовано вперше. Інший не менш важливий матч «Сорочий Яр» - «Фортуна» міг відкинути одну з команд від лідерів, тому глядачі розраховували побачити не менш захоплюючу гру. В цій грі знову на перше місце вийла недостатня майстерність гравців «Сорочого Яру» в завершальній стадії атак. По кількості гольових моментів «Сорочий Яр» не поступився «Фортуні». Але результат говорить про протилежне – перемога «Фортуни» з рахунком 4 – 2. Дорожіння мячем, економія фізичних сил, вишукана техніка володіння мічем, командне взаєморозуміння і головне вдале завершення атак гарантувало перемогу команді «Фортуна». Гра «Лісняки» - «Панфили» визначала аутсайдера першого кола, адже до цієї гри команди перемог не мали. Краща майстерність і настрій на гру сільських футболівстів привів до впевненої перемоги з рахунко 4 – 0.
Останній тур першого кола давав лише одну відповідь – чи зможе «Сорочий Яр» відібрати очки у лідера ФК «Кристал». В матчах «Фортуна» - «Лісняки» і «Панфили» - ФК «Прапор» прогнозовано перемогли сильніші покласу команди 6 – 2 і 2 – 10 відповідно. У ФК «Прапор» 5 голів забив Юрій Лазебнов, а гравець «Фортуни» Сергій Яценко відзначився хетриком. Гравці ФК «Кристал» відповідально віднеслись до гри і не допустили помилок інших команд у матчах з «Сорочим Яром». Щільна опіка лідерів «Сорочого Яру» і постійний пресинг ще на половині поля суперників і кинжальні атаки флангами дали свій результат. До середини другого тайму жодного небезпечного моменту біля воріт ФК «Кристал» не було, а в ворота «Сорочого Яру» влетіло чотири мячі. Фінальний свисток зафіксував впевнену перемогу цукрозаводчан 4 – 1, дублем відзначився Валентин Пісківець.
Турнірна таблиця після першого колу першості Яготинського району серед ветеранів 2013 року набула такого виду:

Команда
І
В
Н
П
Р/М
О
1
"Кристал"
5
4
1
0
18 - 2
13
2
"Прапор"
5
3
2
0
25 - 7
11
3
"Фортуна"
5
3
1
1
22 - 13
10
4
"Сорочий Яр"
5
2
0
3
16 - 19
6
5
"Панфили"
5
1
0
4
13 - 24
3
6
"Лісняки"
5
0
0
5
7 - 36
0
Кращі голеадори першого кола: Волошин Борис – 8 голів, Лазебнов ..Юрій – 7 голів, Пісківець Валентин – 6 голів, Яценко Сергій – 5 голів.
Команда ФК «Кристал» за рахунок дисциплінованої гри в обороні і відповідального відношення до реалізації гольових моментів забеспечила проміжне лідерство. ФК «Прапор» і «Фортуна» кількістю забитих голів у ворота суперників довели, що їхні атакувальні ланки найсильніші в районі і лише промашки в обороні не дозволили цим командам піднятися вище в турнірній таблиці після першого кола. Команду «Сорочий Яр» підводить реалізація моментів, але її зіграність у другому колі може сказати вагоме слово. Хоча зробити це без свого лідера Форостяного Олега, який зазнав травми, буде складно. Аутсайдери «Панфили» і «Лісняки» розіграють почесне 5 місце і будуть намагатися вирвати очки у четвірки лідерів.
Зрозуміло одне - доля призових місць залежатиме від результату стикових ігр команд ФК «Кристал», ФК «Прапор» і «Фортуна».
І це підтвердилося вже в першому турі другого кола матчем ФК «Кристал» - «Фортуна». Сценарій цього матчу як спеціально був написаний в жанрі безкомпромісної боротьби з накалом плавленої сталі. Цей поєдинок став одним з найкращих в другому колі. Команди вийшли на гру в оптимальних складах. Почалася гра з пресингу обох команд і боротьби за центр поля. Обидві команди зробили ставку на дисципліновану оборону і флангову гру. На 15 хвилині ударом з 20 метрів Пісківець Валентин відкриває рахунок в зустрічі, проте через хвилину Олександр Громенко з такої ж відстані відновлює рівновагу. Через чотири хвилини Пісківець отримав пас на правій бровці обіграв двох захисників і викотив мяч Сергію Янгелю в двох метрах від лінії воріт. З такої відстані та ще й по центру воріт не хиблять. На 25 хвилині гравці «Фортуни» Громенко і Приймак майстерно розтягли захисників цукрозаводчан і викотили мяч вільному Юрію Івахну. Потужний удар центрбека з 18 метрів залітає в ворота ФК «Кристал». Не пройшло і дві хвилини як форвард цукрозаводчан Юрій Стовбчатий отримав пас у відрив від Пісківця і обійшовши захисника посилає мяч в ворота «Фортуни». Рахунок 3 -2. В подальшому на долю матчу вплинули класне взаєморозуміння гравців «Фортуни» і втома від пресингу гравців ФК «Кристал». Цукрозаводчани сіли на підступах своєї штрафної, відбивали навальні атаки гравців «Фортуни» і намагалися контратакувати. Останні 10 хвилин перевага «Фортуни» була абсолютною. Накал гри піднявся постійним апелюванням гравців «Фортуни» до рішень судді Висовня Валерія. Хоча по відгукам числених глядачів присутніх на трибунах стадіону «Кристал» суддя Висовень відсудив без помилок, які могли б повпливати на результат гри. Цукрозаводчани держали оборону, проте від удару Івахна Юрія на 40 хвилині вберегти свої ворота не зуміли. Юрій грамотно пробив між дюжиною гравців обох команд з 20 метрів, і прекрасно провівший цю гру воротар цукрозаводчан Василь Западнюк польоту мяча не бачив. Ще був час одній з команд вирвати перемогу, моменти для цього були. Але фінальний свисток зафіксував нічийний результат на користь команди ФК «Прапор».
ФК «Прапор» втратою очок конкурентів скористався відмінно. Рахунок 8 – 3 говорить про всі події на полі, різниця в класі перед «Лісняками» була незрівнянна. Хет-рик на рахунку Лазебного Юрія. ФК «Сорочий Яр» вирвав на жилах перемогу в «Панфил» з рахунком 2 -1. Тим самим підтягнувшись до трійки лідерів. На перше місце вийшли маслозаводчани, порівнявшись очками з цукрозаводчанами, але випереджуючи останніх за різницею мячів.
Центральним матчем другого туру другого кола стала зустріч ФК «Прапор» - «Сорочий Яр». Інтрига зустрічі тривала недовго до 25 хвилини коли на голи Лазебного і Бориса Волошина влучним пострілом відповів Вадим Кисіль. В кінці першого тайму Лазебнов забив третій мяч, а потім з 35 по 52 хвилини матчу покером відзначився Юрій Овсянніков після відмінних передач Лазебного і Волошина. Гра закінчилася з рахунком 8 – 2 на користь ФК «Прапор». Ця поразка «Сорочого Яру» відкинула їх на 5 очок від призової трійки. ФК «Кристал» не відчув опору від гравців «Лісняків», рахунок 7 – 1. Хетриком відзначився центральний захисник Гордієнко Ігор. Забивши за перший тайм чотири голи в ворота «Панфил», гравці «Фортуни» перемогли з рахунком 7 – 3. Хетрик на рахунку Юрія Івахна, дублями відзначилися Сергій Яценко та Олександр Громенко.
Від ценрального матчу третього туру «Фортуна» - ФК «Прапор» вболівальники очікували драматичної боротьби. Проте гравці «Фортуни» розчарували надії глядачів і особливо футболістів цукрозаводу. Адже на осічку маслозаводчан в цьому матчі були надії гравців ФК «Кристал». За швидкісними переміщеннями та відмінною взаємодією лідерів ФК «Прапор» Лазебного і Волошина аргументів у гравців «Фортуни» не знайшлося. Фінальний свисток зафіксував розгромний рахунок 6 – 1. Як не дивно, але найнапруженішим матчем туру стала гра «Сорочий Яр» - «Лісняки». Драматична боротьба найбільше сподобалася глядачам і закінчилася перемогою з різницею в один мяч на користь більш майстерніших гравців «Сорочого Яру», рахунок 3 – 2. Ггравці «Панфил» дали справжній бій одному з лідерів ФК «Кристал». Цукрозаводчани перший тайм грішили надмірними індивідуальними діями і розпечатати ворота суперника в першому таймі не змогли. Проте другий тайм, відновивши фірменну командну гру, гравці ФК «Кристал» провели значно краще забивши чотири голи. На що «Панфили» відповіли одним.
Цей тур визначив претендентів в боротьбі за третьє місце. «Фортуна» набрала 14 очок,а «Сорочий Яр» - 12. А на чемпіонство розраховували команди ФК «Прапор» і ФК «Кристал», які перед очною зустріччю набрали по 20 очок. І якщо маслозаводчан влаштовувала не тільки перемога, а й нічия, то цукрозаводчанам чемпіонський титул давала лише перемога. Статистика зустрічей між цими командами говорила про беззаперечну перевагу ФК «Прапор». Але рано чи пізно переможні серії закінчуються.
Матч ФК «Прапор» - ФК «Кристал» став кращим не тільки в другому колі, а й у всій першості 2013 року. Такі зустрічі треба бачити, описати події в матчі повірте це як говорять в Одесі дві великі різниці. Маслозаводчани мали одну втрату – центрального захисника Яковця Юрія, цукрозаводчани вийшли на гру без травмованого Андрія Шевченка. Стратегія ФК «Кристал» на цю гру – не дати лідерам Лазебнову і Борису Волошину грати в комбінаційну гру, адже кращої по зіграності звязки в Яготинському футболі не має. З Волошиним по всьому полі тінню слідував Пісківець, а Лазебнова щільно опікав Гордієнко. А в випадку приймання мяча Волошиним або Лазебним обовязково ще один чи два гравця цукрозаводчан допомагли опікунам створити колективний відбір мяча у лідерів ФК «Прапор». За перші 15 хвилин гравці ФК «Кристал» відмінно скористались відсутністю головного захисника ФК «Прапор» і відсутністю взаєморозуміння в захисних лавах суперника. Спочатку після флангової передачі Гордієнка з кута штрафної площадки з розвороту дугою Сергій Янгель влучив у дальній нижній кут воріт, які захищав Андрій Франчук. Через чотири хвилини Янгель майстерно пройшов двох гравців суперника по лівому флангу і прострілив в воротарську. Валентин Пісківець звільнився від Волошина і з трьох метрів подвоїв рахунок в матчі. На 15 хвилині за порушення на Стовбчатому в 20 метрах по центру воріт був призначений штрафний. Пісківець пробивав в напрямку правої від воротаря девятки. Мяч йшо мимо воріт, але під силовий удар голову підставив Ігор Музика і мяч втретє влітає в ворота ФК «Прапор». Такого дебюту не очікував ніхно з гравців і глядачів. Але силу гравців маслозаводу знають всі і що «Прапор» зробить все, щоб переломити хід зустрічі не сумнівався ніхто. І дійсно після цього гра вирівнялась, а при рівній грі перевага приходить до того хто більш майстерніший. Проте і гравці ФК «Кристал» віддавати свою перевагу без бою не збиралися. Звичайно один в один Лазебний і Волошин обіграють любого гравця цукрозаводчан, але в той день цукрозаводчани виступили справжньою командою, кожен з них віддавався боротьбі з повною віддачею не забуваючи іноді і про дрібний фол. Перший гол у відповідь створили три гравці цукрозаводчан не розібравшись хто прийме верховий мяч. В цій ситуації найкраще розібрався Юрій Лазебний, коршуном налетівши між захисниками суперника і другим дотиком віддавши передачу на хід Волошину. Борис стартонув миттєво, відірвавшись від Пісківця і розвів воротаря цукрозаводчан і мяча в різні боки воріт. Під кінець першого тайму знову класно зіграв Лазебний. Юрій, обійшовши захисника на правому фланзі атаки, зробив різану подачу в район воротарської. Здавалося для воротаря Западнюка Василя цей мяч стане легкою здобиччю, проте Василь не попадає кулаком по центру мяча а лише уповільює його рух у напрямку штанги. Таким подарунком Борис Волошин скористався зразу, скоротивши різницю в рахунку до одного мяча.
Другий тайм почався відкритою грою обох команд. Атака маслозаводчан відбивалася і тут же перетворювалася на атаку цукрозаводчан. Небезпечних моментів було не багато, адже при щільній опіці гравців і як наслідок дефіциту часу на кожну дію з мячем, кількість втрат мяча збільшувалася. Але такий футбол подобається всім, це не просте перекочування мяча поперек поля, а динамічна гостроатакувальна гра обох команд. До 50 хвилини матчу в другому таймі була абсолютно рівна гра. А далі стався кульмінаційний момент зустрічі. В 30 метрах від воріт маслозаводчани порушують правила на форварді Стовбчатому Юрію. Ставиться стінка із двох гравців – більше наче б то не потрібно, адже до воріт далеко, ворота мають розмір 5 х 2 метри, а саме головне в воротах один з найкращих воротарів Яготинщини Франчук. Штрафний удар виконував Валентин Пісківець. І після його силового удару мяч влучає у дальню девятку воріт ФК «Прапор». Такий гол і в такий відповідальний момент зарядив гравців ФК «Кристал» такою впевненістю в своїх силах, що віддати цю перемогу вони вже не могли. Футболісти ФК «Прапор» почали штурмувати ворота цукрозаводчан з подвійною силою, але все що змогли вони досягти це скоротити до одного мяча рахунок у матчі. За три хвилини до кінця гри після подачі з кутового Юрій Лазебний скинув мяч головою на дальню штангу. Його передачу замкнув головою Олег Волошин.
По результату цієї гри визначився чемпіон ФК «Кристал», який перервав гегемонію ФК «Прапор». Маслозаводчани стали срібними призерами.
В матчі «Фортуна» - «Сорочий Яр» при умові перемоги підопічних Яценка міг визначитися бронзовий призер. Проте зафіксований нічийний результат 3 -3 відстрочим визначення бронзового призера на останній тур. В матчі аутсайдерів «Лісняки» цілком закономірно і по грі розбили «Панфили» з рахунком 4 – 1. Хоча ця перемога не вивела команду «Лісняки» на пяте місце, адже в першій очній зустрічі «Панфили» забили чотири мячі і не пропустили ні одного.
Останній тур першості майже нічого не повинен був міняти в підсумковій таблиці, але такий вже футбол що бронзовий призер і команда аутсайдер визначилися на передостанній хвилині матчу «Фортуна» - «Лісняки». Але все по порядку. Спочатку була зустріч ФК «Кристал» - «Сорочий Яр». На гру із-за травм не змогли вийти лідери «Сорочого Яру» Форостяний Олег, Кисіль Вадим і Швиденко Вадим і команда попрохала на останню гру виставити двох гравців молодших 30 років. Оскільки цукрозаводчанам результат цієї гри ніякої ролі не грав, а програж «Фортуни» від «Лісняків» ніхто не допускав, то організатором турніра Стовбчатим Юрієм було допущено молодих футболістів до гри. Мало того навіть нагороджувальні грамоти були вже підписані на гравців «Фортуни». І почався трилер. ФК «Кристал» без трьох гравців основи підсів у другому таймі. Просидівши другий тайм на воротах «Сорочого Яру» при рахунку 1 -1, футболісти цукозаводу пропустили контратаку і програли заключну гру. Тепер теоретично при програші «Фортуни» команда «Сорочого Яру» могла стати бронзовим призером. Команда «Фортуни» теж вийшла на гру з «Лісняками» без трьох гравців основного складу, але різниця в класі була така велика що сенсації не намічалось. Перший тайм пройшов в рівній боротьбі і закінчився без голів. В другому таймі гравці «Фортуни» додали в русі і обклали ворота суперників як вовка червоними прапорцями, але голу не було. Хоча нічия задовольняла обидві команди. І тут за 5 хвилин до кінця гри гравець «Лісняків» Шевченко Вадим пройшовши в відрив забиває гол в ворота суперників. Бронзові медалі при такому розкладі міняли власника. Як би ви бачили шановні читачі блиск радості в очах гравців «Сорочого Яру», відчай запасних «Фортуни» і паніку Юрія Стовбчатого, то сміялися б довго(я це бачив на власні очі. це було круто - yahotynsport.ucoz.ua). Та все закінчилося через 4 хвилини зусиллями одного з лідерів «Фортуни» Миколи Настенка. Його влучний удар спас ситуацію: бронза у «Фортуни», а у «Лісняків» пяте місце. Ця ситуація вкотре довела про недопущення змін в правила по ходу турніру. ФК Прапор» не відчув опору від «Панфил» і переміг з рахунком 7 – 3. В цьому матчі інтрига була до останнього голу за звання кращого бомбардира першості. В результаті Юрій Лазебний на один гол випередив Волошина Бориса.
Підсумкова таблиця набула такого виду:

Команда
І
В
Н
П
Р/М
О
1
"Кристал"
10
7
2
1
37 - 12
23
2
"Прапор"
10
7
2
1
57 - 20
23
3
"Фортуна"
10
4
4
2
37 - 29
16
4
"Сорочий Яр"
10
5
1
4
28 - 34
16
5
"Лісняки"
10
1
1
8
24 - 44
4
6
"Панфили"
10
1
0
9
16 - 60

3

ФК «Кристал» випередив ФК «Прапор», а «Фортуна» випередила «Сорочий Яр» за результатами зустрічей між собою. Перемога і нічия на користь чемпіона і бронзового призера.
Кращі бомбардири турніру: Лазебний Юрій – 18 голів, Волошин Борис – 17 голів, Пісківець Валентин – 12 голів, Яценко Сергій – 10 голів.
За підсумками першості були визначені кращі гравці в номінаціях.
Кращий воротар – Западнюк Василь (ФК «Кристал»).
Кращий захисник – Волошин Борис «ФК «Прапор»).
Кращий півзахисник – Пісківець Валентин (ФК «Кристал»).
Кращий нападаючий – Громенко Олександр («Фортуна»).

Нагородження призерів першості і номінантів відбулося зразу по закінченню останньої гри. А потім був святковий підсумок турніру та спілкування гравців всіх команд за накритим стравами столом.
Без перебільшення скажу це найкращий турнір ветеранів за останні роки. Надіюсь в наступному році кількість команд збільшиться, а інтрига посилиться. Від цього задоволення отримають гравці, вболівальники і молоді футболісти. «Так тримати»» - ветеранському футболу на теренах Яготинщини.
Голова Яготинської федерації футболу В.А.Пісківець
Більше інформації і фото гравців команд дивіться тут
Категорія: Футбол | Переглядів: 749 | Додав: Yahotynsport | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: