Головна » 2013 » Серпень » 21 » Чемпіонат Згурівського району. 10-11 тури
07:34
Чемпіонат Згурівського району. 10-11 тури
Як повідомляє офіційна сторінка Чемпіонату Згурівського району з футболу, у суботу, 10 серпня, у рамках Чемпіонату Згурівського району по футболу відбувся X тур, який відкрив друге коло змагань. За цей час гравці відпочили, а глядачі встигли скучити за футболом. В означений час поля заповнились і почались матчі. І що ж побачили вболівальники? У турі було забито аж 34 голи – це майже 7 за гру! Таке враження, що команди грали без воротарів. Чи то захист дозволяв розстрілювати своїх голкіперів? Але загалом подивитись було на що. Цікаво: центральними у турі були матчі не за участі двох лідерів.
«Зелена Брама» (П. Жовтня) – «КІС-Агро» (Безуглівка/ Середовка) 4:1. Здається для «КІС-Агро» у цьому сезоні вималювалась сумна тенденція: команда має чудовий підбір виконавців, демонструє цікаву гру, але суперники в кожному матчі більш удачливі. Коли перерве команда цю чорну смугу? Час покаже. Протягом гри м’ячем більше володіли господарі. Проте на перерву команди пішли за переваги гостей: відзначився Леонід Козодой. У другому таймі у «Зеленої Брами» краще пішла реалізація моментів, вже на 50 хв Мар’ян Богуш зрівнює рахунок перекинувши воротаря. А ще через 5 хв Право Жовтня… залишається у меншості. Та, напевно, цей випадок більше зорганізував господарів, адже вони вже шансів «КІС-Агро» не дали. Одним з найактивніших на полі у складі «Зеленої Брами» був Олександр Мартиненко, який цими днями відзначив 37 день народження. Вітаємо Олександра і бажаємо майбутніх перемог. Господарі розписались у воротах суперника ще тричі, забивали: Костянтин Алферов (65хв) та Дмитро Панченко (75 і 85 хв).
«Оржиця» (С. Оржиця) – «Згура» (Згурівка) 4:0. «Оржиця» здолала спротив згурівчан забивши у кожному з таймів по 2 голи. У першій половині двічі засмутив кіпера «Згури» Ігор Остренок (5 і 25 хв). Після перерви вилучили гравця гостей (50 хв). До розгрому справу довів Сергій Янгель вразивши ворота на 80 і 85 хвилинах.
«Кристал» (М. Березанка) – «Садовод» (Н. Олександрівка) 0:4. Як завжди Нова Олександрівка продемонструвала сильну командну гру. У «Кристала» можна виділити якісні індивідуальні дії півзахисників Ярослава Юрченка та Андрія Радіоненка. Перший гол гості забили до перерви на 20 хв. У другому таймі «Садовод» довів свою перевагу до чотирьох голів. Дуже впевнено діяв захист гостей, серед яких надійністю виділявся Олександр Корінь. Голи забивали: 2 – Олександр Степура (20 і 55 хв), по одному Олександр Россоха (75хв) та Павло Зеленюк (85хв). Цією перемогою команда привітала свого гравця Олексія Лаврушенка з одруженням яке відбулось 3 серпня. Приєднуємось до привітань і ми.
«Дорожник» (Згурівка) – «Супій» (М. Супоївка) 9:0. Не помітили суперника на полі гравці «Дорожника». Авторами голів стали: по 2 – Олег Мартинок, Артем Андрусік та Ярослав Важкий, по одному – Ігор Гуренко, Владислав Письменний та Василь Бригінський.
«Дружба» (Н. Оржиця/ Л. Слобода) – «Нива» (Н. Оржиця/ Л. Слобода)10:2. «Ниві» ще ранувато на рівних протистояти своїм іменитим землякам. Лише двічі гравці «Ниви» пощипали «Дружбу», у другому таймі забивали Максим Скорик (пен) та Руслан Кунц. Гравці «Дружби» впевнено зробили свою справу. Голи на рахунку: по 2 – Олексій Купрій, Євген Дзюба та Віктор Панько, по одному – Володимир Купрій, В’ячеслав Купрій та Віктор Шульга, та ще один автогол. Багатим видався тиждень на дні народження, в цій грі також присутній іменинник - В’ячеслав Купрій відзначив своє 26-річчя. Вітаємо.
«Нива» (Н. Оржиця/ Л. Слобода) – «Зелена Брама» (П. Жовтня) 0:5. 3 серпня відбулась гра останнього туру в якій перемогу святкували гості. Голи забивали: 2 – Сергій Задоя, по одному – Олег Панаїт, Артур Степанюк та Костянтин Алферов. Після матчу футболісти привітали Сергія Задою із 30-річчям.
В одинадцятому турі вперше у чемпіонаті сталися одразу дві нічиїх: у Згурівці та Лизогубовій Слободі. І якщо у матчі «Згури» проти «Кристала» можна було очікувати на такий підсумок то нічия «Ниви» проти «Оржиці» розцінюється як сенсація.
«Садовод» (Н. Олександрівка) – «Дорожник» (Згурівка) 0:4. Як завжди «Садовод» показав злагоджену гру, але гості виглядали не менш потужно. До перерви згурівчанам лише раз вдалося засмутити воротаря господарів на 25 хв(Сергій Кононенко). Загалом же спостерігалася рівна гра. У другому таймі «Дорожник» краще використав свої моменти і ще тричі змусив гостей розпочинати з центра поля: на 50(Ярослав Важкий), 60(Артем Андрусік) та 80 хв(Олександр Безрадній).
«Нива» (Н. Оржиця/ Л. Слобода) – «Оржиця» (С. Оржиця) 3:3. Одразу привітаємо «Ниву» - нічия з таким суперником як «Оржиця» дорогого вартує. Те що гості приїхали в ослабленому складі ніяк не применшує заслуг «Ниви». Хочеться відзначити гравців захисту господарів, проявили себе: Олексій Куций, Володимир Куций та Дмитро Смітюх. Матч розпочався із атак гостей і увінчався двома голами «Оржиці» на 15 і 20 хвилинах. Господарі теж непогано комбінували і били по воротах. Після перерви «Нива» скорочує рахунок: на 50 хв забиває Олександр Герасименко. «Оржиця» відповіла голом на 60 хв. До речі всі голи «Оржиці» на рахунку Євгена Зайкова – непоганий дебют як для форварда. Немов би все йшло проти «Ниви», але команда знайшла в собі сили досягти позитивного результату. На 75 хв Петро Дробуш знову вражає ворота гостей. Ще 15 хв напруженої боротьби – обидві команди грають натхненно. Настає кульмінація – одна хвилина до завершення, суддя ставить кутовий на ворота гостей, до прапорця підходить Олександр Герасименко і… тоді коли всі чекали навісу, закручує м’яч прямо в дальній кут. Фінальний свисток.
«Згура» (Згурівка) – «Кристал» (М. Березанка) 1:1. І в другій зустрічі між цими командами не виявлено сильнішого. До перерви малоберезанці створили більше моментів і заслужено пішли на перерву ведучи в рахунку. Гол на 15 хв з подачі Олександра Мартинця забив Володимир Ситников. У другому таймі активніше заграли господарі і зрівняли рахунок на 65 хв, відзначився Ярослав Костюк. На 75 хв захисник господарів перервав вихід сам-на-сам форварда «Кристала» за що отримав червону картку. Малоберезанці ще притисли, але скористатись більшістю не змогли.
«Супій» (М. Супоївка) – «Зелена Брама» (П. Жовтня) 0:5. Гості вдало розпочали забивши три голи за перші 15 хв: Олександр Кушка на 1 хв, Олександр Мартиненко на 5 хв і Дмитро Панченко на 15 хв. Після перерви «Зелена Брама» ще двічі вразила ворота господарів» Олександр Кушка на 65 хв використав вихід сам-на-сам, а Олександр Фещенко заробив пенальті і сам його реалізував на 85 хв.
«КІС-Агро» (Безуглівка/ Середовка) – «Дружба» (Н. Оржиця/ Л. Слобода) +:–. Матч не відбувся через незадовільний стан газону в Безуглівці, за що «КІС-Агро» отримує технічну поразку.
Технічні результати чемпіонату та турнірну таблицю дивіться тут
Категорія: Згурівський район | Переглядів: 767 | Додав: Yahotynsport | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: