Головна » 2013 » Серпень » 29 » Чемпіонат Згурівського району. 12 тур
12:21
Чемпіонат Згурівського району. 12 тур
На День Незалежності України в Згурівському районі пройшов XII тур чемпіонату з футболу. Цієї суботи було забито 29 голів, це майже 6 голів за матч. Така висока результативність була досягнута завдяки трьом зустрічам. В інших, принципових та найзапекліших матчах, кількість голів була невисокою, проте напруга зашкалювала.
«Дорожник» (Згурівка) – «Кристал» (М. Березанка) - 2:1. Центральна гра туру змусила похвилюватись вболівальників «Дорожника». «Кристал», беззаперечно програвши вдома, на виїзді ледь не створив сенсацію. Гра почалася неспішно, команди не спішили форсувати події. Боротьба точилася в середині поля, небезпечних моментів майже не було. «Дорожник» демонстрував дещо академічний футбол – відчувалося, що команда може додати. «Кристал» не хапаючи зірок з неба свідомо зробив ставку на захист. Вибух у грі стався на 35 хвилині – опорний півзахисник «Кристала» Тарас Гапоненко, отримавши м’яч біля кута штрафного майданчика суперника, звільнився від опіки і невідпорно пробив під дальню штангу. Цей гол став каталізатором у матчі. Обидві команди увімкнули підвищені швидкості, стали більше бити по воротах. Природно і дії футболістів стали жорсткішими, почались болючі зіткнення після яких двоє гравців покинули поле через травми (в обох випадках футболісти малоберезанців – на 40 і 70 хв). Загалом картина матчу така: більше атакували й били по воротах згурівчани, гості ж небезпечно контратакували. На 40 хв малоберезанці могли подвоїти перевагу коли Олег Чернюк обікрав захисника, але удар форварда прийшовся у штангу. «Дорожник» почав краще комбінувати і додав роботи голкіперу Валентину Криницькому. Забити господарі могли на 10 (десятій) доданій до першого тайму хвилині, але на перерву команди так і пішли за мінімальної переваги «Кристала». У другому таймі глядачі знову побачили шалені атаки, красиві комбінації та потужні удари по воротах. «Дорожник» хвилин 10 ще намагався увійти у штрафну гостей, а потім скористався своєю грізною зброєю – дальніми ударами (а вдарити тут є кому, повірте!). Увінчались успіхом атаки господарів на 55 хв – Ярослав Важкий потужним ударом з 30 метрів загнав м’яч немов у лузу. «Дорожник» продовжив насідати. Малоберезанці теж використовували кожний момент аби завдати удару по воротах. Розв’язка настала на 75 хв коли підопічні С. І. Довгого знову забили з дальньої відстані – відзначився Олег Мартинок. Напруга в грі не зникла, але ім’я переможця вже можна було вгадати. «Дорожник» перемогою порадував своїх уболівальників і в першу чергу свого керівника Ігоря Степановича Косиліва. Так тримати.
«Зелена Брама» (П. Жовтня) – «Садовод» (Н. Олександрівка) - 0:1. Не менш принциповим виявилося протистояння у Право Жовтня. «Садоводу» вдалося реабілітуватись за домашню поразку (0:3). До перерви моменти були у обох команд, але забити не вдалося нікому. У другому таймі перевага була на боці гостей, що й вилилось у гол на 70 хв. Ще й гол вийшов чудовим з 35 метрів у самісіньку "9". Автором став Олександр Степура який, до речі, з середини першого тайму грав із травмою. Ось так винагороджується мужність і терпіння. Вже традиційно у складі «Садовода» одними з кращих на полі були Дмитро Прилуков та Олександр Коноваленко.
«Нива» (Н. Оржиця/ Л. Слобода) – «Згура» (Згурівка) - 2:4. «Нива» в чергове продемонструвала, що її голими руками не візьмеш. Вже на двадцятій хвилині господарі вели у рахунку 2:0! У воротах суперника свої автографи залишили Ярослав Шовкун та Олександр Боровик. Перший тайм так і завершився. Після перерви більш зіграні згурівчани оговталися і переломили хід матчу. Поступово гості відігралися і вирвали перемогу. Відзначилися: двічі Дмитро Удовенко, по разу Владислав Мельник та Андрій Суховій.
«Дружба» (Н. Оржиця/ Л. Слобода) – «Супій» (М. Супоївка) - 10:2. «Дружба» без проблем розібрала на запчастини малосупоївців. Господарі грали легко без огляду на свої ворота, а тому й «Супій» мав змогу відзначитись. За «Дружбу» голи забивали: 3 – Віктор Шульга, по 2 – Олег Берднік та Віктор Панько, по одному – Володимир Купрій, Олег Кошіль та В’ячеслав Купрій. Авторами голів «Супою» стали Іван Панов та Владислав Боярко. До речі гості через кадрові проблеми грали вдесятьох.
«Оржиця» (С. Оржиця) – «КІС-Агро» (Безуглівка/ Середовка) - 7:0. В цьому матчі також були проблеми із кадрами – гості не змогли зібрати команду в повному складі, але мужньо вийшли на гру і цілий тайм вдев’ятьох стримували атаки «Оржиці». На перерву команди пішли за рахунку 0:0. Але казка для «КІС-Агро» (вже грали вдесятьох) закінчилася у другому таймі коли на поле вийшов Ігор Остренок, який забив 4 голи. Ще три голи господарів на рахунку Сергія Медуниці, Євгена Зайкова та Олексія Бароша.
У наступному турі центральна гра відбудеться у Новій Олександрівці де «Садовод» прийматиме «Дружбу».
Технічні результати чемпіонату дивіться тут


Категорія: Згурівський район | Переглядів: 1133 | Додав: Yahotynsport | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: