Головна » 2013 » Вересень » 23 » Чемпіонат Згурівського району. 16 тур
08:43
Чемпіонат Згурівського району. 16 тур
16 тур Чемпіонату Згурівського району 2013 року став дещо куценьким – лише 3 матчі було проведено з 5, які мали відбутися. Причина як і раніше – кадрові проблеми команд. У цьому турі не змогли зібрати повні склади «Супій» і «Зелена Брама». Будемо сподіватись, що до кінця чемпіонату команди ще зможуть зібратись і показати вболівальникам гру.
«Оржиця»(Стара Оржиця) – «Дорожник»(Згурівка) - 0:5. Стара Оржиця готувалася до цього матчу з усією відповідальністю. Обидві команди виставили оптимальні склади. У першому таймі глядачі побачили високі швидкості. Моментів вистачало біля обох воріт і голкіперам довелося демонструвати свою майстерність. Так на 20 і 25 хвилинах Сергій Демиденко двічі врятував свою команду після 100% нагод господарів. На іншій половині поля Олександр Кудрявський теж показав свою надійність. Але і він був безсилий після помилок захисту в кінці першого тайму. На 45 хвилині Сергій Кононенко використав вихід сам-на-сам, а ще через 2 хвилини Євген Мельчарек подвоїв перевагу «Дорожника». Після перерви морально пригнічені господарі грали вже без іскорки в очах. Активністю відзначався хіба що фланговий хавбек «Оржиці» реактивний Анатолій Кощій. Але цього було замало. «Дорожник» же, граючи в яскравому атакуючому стилі, після перерви ще тричі змушував господарів розпочинати з центра поля. За згурівчан забивали: Михайло Ігнатюк(50,пен), Олександр Речун(65) та Артем Андрусік (85).
«Дружба»(Нова Оржиця/Лизогубова Слобода) – «Зелена Брама»(Право Жовтня) - +:–. Право Жовтня, не набравши потрібної кількості футболістів, отримує технічну поразку. 
«Нива»(Нова Оржиця/Лизогубова Слобода) – «Кристал»(Мала Березанка) - 2:3. Ця гра несподівано стала самою "валідольною" в турі. Обидві команди полоскотали нерви своїм вболівальникам. Гра на зустрічних курсах довго не приносила результату, але удари у бік воріт були. Спостерігався брак у передачах обох команд та матч від цього у цікавості не втратив. Рахунок відкрили господарі: на 40 хвилині Дмитро Смітюх у своєму стилі потужно пробив штрафний. У складі малоберезанців перший тайм найкраще провів 8-класник Максим Жосан. А от другий тайм став бенефісом захисника «Кристала» Романа Старинця, який відзначився хет-триком. Для початку Роман на 60 хвилині зрівняв рахунок. «Нива» на 65 хвилині знову виходить уперед: гол на рахунку Олександра Герасименка. Малоберезанці не здалися і на 80 хвилині відновили паритет. Переможний гол у цьому драматичному матчі гості забили на 90 хвилині ударом з пенальті.
«КІС-Агро»(Безуглівка/Середовка) – «Садовод»(Нова Олександрівка) - 1:2. Вдруге поспіль «КІС-Агро» приймав домашній матч на полі Супоївки і таки вдруге команду з іншого берега Супою. На цей раз до «КІС-Агро» завітав загартований у боях «Садовод». Гра проходила під диктовку гостей. Без тотальної переваги, але все ж таки домінували новоолександрівці. Перший гол гості забили на 25 хвилині – автограф у воротах залишив Олексій Тимошенко. Після перерви «Садовод» подвоїв рахунок: на 70 хвилині відзначився Дмитро Прилуков. Але й господарі не пішли з поля без забитого. На останніх хвилинах Олег Реготун потужно пробив штрафний, м’яч влучив у штангу, а на добиванні найспритнішим був Олександр Козлов.
«Супій»(Мала Супоївка) – «Згура»(Згурівка) - -:+. Матч не відбувся через кадрові проблеми господарів. «Супій» отримує технічну поразку.
Технічні результати дивіться тут

Категорія: Згурівський район | Переглядів: 681 | Додав: Yahotynsport | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: