Головна » 2013 » Жовтень » 4 » Чемпіонат Згурівського району. 17 тур
08:54
Чемпіонат Згурівського району. 17 тур
В останню суботу вересня в Чемпіонаті Згурівського району 2013 було проведено передостанній 17 тур. Ситуація в нашій першості непроста і чимось нагадує… приготування борщу – той момент коли страва вже доварюється, в неї поклали всі інгредієнти, а потім добавили вогню і борщ несамовито киплячи переливається через краї. "Гострих кутів" у чемпіонаті достатньо. Перше з чим зіткнулися команди у цьому турі – очевидна помилка федерації з призначенням часу початку матчів. 17:00 для такого вересня занадто пізно! Враховуючи 30 хвилин, на які може затриматись початок гри, згідно регламенту, команди могли закінчувати після 19:00, що й сталося у двох зустрічах. За таких умов ризик отримати чи нанести травму підвищується у рази. Пізній час початку матчів призвів до негативних наслідків: у Право Жовтня гості, програючи, могли забити з пенальті в кінці гри, але через темінь запустили м’яч мимо воріт, а у Лизогубовій Слободі матч взагалі не дограли.
«Дружба»(Нова Оржиця/Лизогубова Слобода) – «Згура»(Згурівка) - ??? Які слова для мотивації «Згури» знайшов тренер Григорій Андрійович Тимченко невідомо. Ясно одне – згурівчани вийшли на поле і провели одну з кращих ігор у сезоні. Гості вміло захищалися, грамотно атакували створивши чимало проблем «Дружбі». Хоча перший 100% момент був у господарів. На 20 хвилині суддя призначив пенальті у ворота «Згури», але голкіпер гостей Владислав Вишнівський не дав м’ячу перетнути лінію воріт. А вже через 5 хвилин згурівчани вийшли вперед: відзначився Дмитро Удовенко. Після перерви «Дружба» підсилила тиск на ворота суперника, проте знову реалізація моментів була кращою у «Згури». На 55 хвилині Ярослав Костюк подвоює перевагу своєї команди. В таку ситуацію «Дружба» в цьому році ще не потрапляла: після години матчу команда програвала у 2 м’ячі. Та все ж господарі знайшли в собі сили скоротити відставання: на 65 хвилині Олександр Прокопенко забив гол. Обидві команди показали видовищну гру, напевно «Згура» десь більше заслужила на перемогу, але… головному арбітру на 80 хвилині довелося припинити матч через суцільну темінь. Тепер долю цього матчу буде вирішувати ЗРФФ.
«Дорожник»(Згурівка) – «Нива»(Нова Оржиця/Лизогубова Слобода) - 14:0. Згурівчани не мали проблем з молодою «Нивою» і накидали їм аж 14 м’ячів. Авторами голів стали: 4 – Артем Андрусік, 3 – Олександр Речун, по 2 – Євген Мельчарек та Ігор Гуренко, по 1 – Іван Важкий, Михайло Ігнатюк та Сергій Кононенко.
«Зелена Брама»(Право Жовтня) – «Оржиця»(Стара Оржиця) - 1:0. Важливий матч у боротьбі за третє місце. Успіх був на боці господарів, серед яких варто виділити креативного півзахисника Артура Степанюка та надійну гру воротаря Андрія Замуліна. «Зелена Брама» вдало розпочала і вже на 10 хвилинв відкрила рахунок: м’яч на рахунку Андрія Дивисенка. Надалі гра проходила з перемінним успіхом. Найреальніший шанс вирвати нічия у гостей був на 70 хвилині, але як було сказано, пенальті вони не реалізували. Право Жовтня закріплюється на третьому місці.
«Садовод»(Нова Олександрівка) – «Супій»(Мала Супоївка) - 3:3. От вам і сюрприз. Напевно обидві команди дуже хотіли порадувати вболівальників. Ну що ж – і своїх порадували, і чужих не образили. Весела безшабашна гра почалася з двох швидких голів Нової Олександрівки на 2-й та 5-й хвилинах – відзначився Юрій Слободянюк. Господарі дещо заспокоїлись, чим і скористався «Супій»: на 25 хвилині Євген Мринський реалізовує пенальті. А на перерву команди взагалі пішли за рівного рахунку – на 45 хвилині відзначився Іван Панов. У другому таймі «Садовод» полетів здобувати перемогу, а натомість отримав третій гол: на 60 хвилині автограф у воротах господарів залишив Олександр Бабак. З таким ходом справ не погодився Дмитро Прилуков і на 70 хвилині відновив статус-кво. На тому й розійшлися – мирова.
«Кристал»(Мала Березанка) – «КІС-Агро»(Безуглівка/Середовка) - 4:1. Як і у першому колі ці команди видали цікаву гру. Щоправда, реалізація кращою вийшла у малоберезанців. Гостям досягти кращого результату завадила впевнена гра голкіпера господарів Валентина Криницького. У «Кристала» голи забивали: Владислав Величко(25хв), Максим Шекера(40хв,пен), Олександр Малюга(60хв) та Степан Кисіль(70хв). В кінці зустрічі гості розуміючи, що втрачати нічого пішли всіма силами вперед. На 80 хвилині Олег Реготун сквитав один м’яч якби гра пройшла ще хвилин 20 то невідомо, чи втримав би перевагу «Кристал».
Технічні дані чемпіонату дивіться тут

Микола Кучеренко

Категорія: Згурівський район | Переглядів: 738 | Додав: Yahotynsport | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: