Головна » 2013 » Жовтень » 15 » Чемпіонат Згурівського району. Перенесені матчі
11:00
Чемпіонат Згурівського району. Перенесені матчі
12 жовтня в Чемпіонаті району відбулося догравання двох матчів. Це вплинуло на розстановку команд у турнірній таблиці.
«Дружба»(Нова Оржиця/Лизогубова Слобода) – «Дорожник»(Згурівка) - 1:1. В цій грі відповідальність за результат тиснула на обидві команди. Ціна помилки – "золоті" медалі! У підсумку маємо нічийний результат, «Дорожник» так і не переміг «Дружбу». Почали команди із пристрілки, удари були в обидві сторони. Згурівчани, витримавши стартовий натиск господарів, боляче відповіли на 20 хвилині: влучним пострілом відзначився Михайло Ігнатюк. «Дружба» швидко відповіла – на 30 хвилині після флангового прострілу Олексія Купрія гості зрізали м’яч у власні ворота. Продемонструвавши силу в атаці, команди дещо збавили оберти, намагаючись упіймати суперника на контратаці, але до кінця гри 100% моментів жоден так і не отримав.
«Супій»(Мала Супоївка) – «Кристал»(Мала Березанка) - 3:1. «Супій» наостанок гучно гримнув дверима знявши скальп із «Кристала». Хоча по першому тайму такий результат не прогнозувався. Втративши кілька моментів, малоберезанці відкрили рахунок на 30 хвилині – після подачі штрафного Юрієм Хоменком найспритнішим у карному майданчику виявився Максим Гошва. Здавалось все у руках «Кристала», але так не думали малосупоївці. У другому таймі «Супій» перевернув усе догори дриґом – два голи Сергія Мазура та гол Михайла Кислого приносять команді другу перемогу в чемпіонаті. У центрі поля хотілось відзначити впевнену гру півзахисника «Супою» Ігоря Сівова. Мала Супоївка вийшла на 9 місце – непоганий дебютний сезон. Малоберезанці, не дивлячись на поразку, залишили поле задоволеними. Команда і вболівальники подякували небайдужим спонсорам О.П.Рокочому(ПП "Берізка") та В.О.Цятковському(ДП "Малоберезанське").
Першість району майже завершилась. Хоча ще залишилось головне питання – хто чемпіон? Відповідь отримаємо 19 жовтня: на цей день призначено догравання матчу «Дружба» – «Згура».
Анонс: 19 жовтня на стадіоні «Старт» у Згурівці відбудеться традиційний турнір Кубок Чотирьох, початок о 10:00. Учасники: «Дорожник»(Згурівка), «Дружба»(Нова Оржиця/Лизогубова Слобода), «Оржиця»(Стара Оржиця), «Зелена Брама»(Право Жовтня). У програмі заходу нагородження призерів чемпіонату.
Технічні результати туру дивіться тут

Микола Кучеренко

Категорія: Згурівський район | Переглядів: 630 | Додав: Yahotynsport | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: