Головна » 2012 » Березень » 30 » Чемпіонат Згурівського району з футзалу
13:13
Чемпіонат Згурівського району з футзалу
17 березня офіційно завершився 13-й Чемпіонат Згурівського району з футзалу сезону 2011-2012 років .У вищій лізі дев'ять найкращих команд, що пройшли досить складний відбірковий етап, боролись за нагороди чемпіонату. Останній ігровий день видався напруженим для кожної з команд:
"Фортуна" - "Згура" - 3:10
"Садовод" - "Полісся" - 4:7
"Онур" - "Фортуна" - 17:8
"Полісся" - "Згура" - 2:3
"Дорожник" - "Нова" - 6:3
"Гарант" - "Онур" - 3:2
"Дорожник" - "Садовод" - 16:2
"Гарант" - "Нова" - 8:4
Справжнім відкриттям чемпіонату став жуківський "Гарант", який лише раз поступився  у протистоянні із "Згурою" . Згурівському "Дорожнику", який  поступився "Гаранту" в очній  зустрічі, щоб стати чемпіоном потрібні були лише перемоги над "Новою" та "Садоводом" в останньому турі. З цим завданням "Дорожник" впорався блискуче і по-праву став чемпіоном Згурівського району з футзалу сезону 2011-2012 років! Надзвичайно драматичною видалась гра "Гаранта" з яготинським "Онуром". У протистоянні цих команд  вирішувалась доля срібних нагород, на які претендувала і "Згура". В цьому поєдинку "Гарант" зумів вирвати перемогу 3:2 і як наслідок - "Онур" залишився без нагород. У "Згури" ще жевріла надія, що в останній грі "Нова" зупинить впевнену ходу "Гаранта", однак останній свого шансу стати срібним призером не втратив – впевнена перемога 8:4 і срібло у жуківчан! "Згура" задовольнилась бронзовими нагородами чемпіонату.

Напевно вірним є вислів: як човен назвете так він і попливе. Цьому підтвердженням є виступ правожовтневської "Удачі" у першій лізі районного чемпіонату. Програла "Удача" лише раз  "Зеленій Брамі", але це не завадило досягти вершини ліги і забезпечити собі підвищення в класі. В наступному сезоні "Удача" виступатиме вже в вищій лізі. "Старт" із Садового став срібним призером, а "Зелена Брама" із с.Право Жовтня отримала бронзові нагороди. Саме срібний та бронзовий призери першої ліги 25 березня  позмагаються із згурівською "Фортуною" та новоолександрівським "Садоводом" за дві путівки  до вищої ліги.
Більш детально про перебіг чемпіонату Згурівського району з футзалу дивіться тут
Категорія: Згурівський район | Переглядів: 708 | Додав: Yahotynsport | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: