Головна » 2013 » Серпень » 28 » Дебютний гол Микити Бурди в складі молодіжного складу "Динамо"
15:08
Дебютний гол Микити Бурди в складі молодіжного складу "Динамо"
Захисник молодіжної команди «Динамо» Микита Бурда(вихованець тренера Яготинської ДЮСШ Ю.Крижевіцького), який відзначився в матчі із запорізьким «Металургом» забитим м'ячем, розповів про те, як складалася для його команди гра:
- Не вважаю, що ця нічия – прийнятний результат. Ми налаштовувалися лише на перемогу й їхали до Запоріжжя лише за трьома очками. Після нічиєї всі хлопці засмутилися. Що стосується стандартних положень, ми їх багато тренуємо й так складається, що забиваємо після їхнього розіграшу. Це сталося й сьогодні – захисники мали підключитися, що ми і зробили. А хто помилився, коли ми пропустили, мені зараз складно сказати, потрібно подивитися відео, напевно, хтось не зіграв зі своїм гравцем, і так склалося, що ми теж пропустили зі стандарту. Нашому захисту було важко сьогодні грати, «Металург» на правах господарів почав грати агресивно, бігли на кожен м'яч, чіплялися, старалися. Загалом, ми до цього були готовими, перед грою налаштовувалися, що вони будуть бігти вперед, але з часом самі перехопили ініціативу та забили м'яч.
На жаль, на виїзді нам поки не вдається перемогти, сьогодні хоч перший гол забили в гостях – уже слабкий прогрес. Сподіваюся, з наступного виїзду вже привеземо перемогу.

Категорія: Футбол | Переглядів: 684 | Додав: Yahotynsport | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: