Головна » 2012 » Березень » 28 » Елітний раунд відбору Чемпіонату Європи(U-17) - 2012. Іспанія - Україна
21:02
Елітний раунд відбору Чемпіонату Європи(U-17) - 2012. Іспанія - Україна
Свій другий матч провела збірна України в елітному раунді відбору Чемпіонату Європи(U-17). Суперником була збірна Іспанії. Гра розпочалася досить вдало для українських футболістів. На восьмій хвилині матчу гол у ворота іспанців забив нападаючий "Динамо(Київ) Максим Тищенко. Наші футболісти прагнули збільшити перевагу, але їм не судилося цього зробити. На 16-й хвилині іспанці отримали право на пенальті після порушення з боку гравця донецького "Шахтаря" В'ячеслава Танковського, але голкіпер збірної України та київського "Арсенала" Богдан Сарнавський удар з 11-метрової позначки відбив. Але все-таки через три хвилини гравець іспанської команди Калеро зрівняв рахунок. На 33-й хвилині вже в сторону воріт Іспанії був призначений пенальті, але півзахисник київського "Динамо" і одним з найкращих гравців матчу Ігор Харатін не реалізував пенальті. Футболісти збірної України могли залишити поле переможцями коли на 71-й хвилині нападаючий донецького "Шахтаря" Дмитро Білоног забив другий м'яч(нагадаю, що матч триває 80 хвилин). Але не довго ми вели в рахунку - лише хвилину. Гол у відповідь забив гравець збірної Іспанії Бустос, який встановив остаточний результат матчу - 2:2.
В іншому матчі дня збірна Грузії перемогла збірну Англії - 1:0 і очолила турнірну таблицю.
В останньому, третьому, турі нашій команді, щоб стати переможцем групи потрібно будь-що перемагати збірну Грузії з різницею у два і більше м'ячів і надіятися, щоб у паралельному матчі Іспанія - Англія була нічия.
Іспанія - Україна - 2:2(1:1)
Голи:  0:1 Тищенко(8)  1:1 Калеро(19)  1:2 Білоног(71)  2:2 Бустос(72)
Україна: Сарнавський, Бурда, Харатін, Ткачук, Танковський(Лазарович,39), Тищенко(Ветров,74), Габелок, Міранян(Радченко,54), Лухтанов, Полегенько, Білоног.
Категорія: Футбол | Переглядів: 492 | Додав: Yahotynsport | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: