Головна » 2013 » Квітень » 24 » Футбольний уїк-енд
17:31
Футбольний уїк-енд

Минулими вихідними відбулися матчі третього етапу Кубка Яготинського району та черговий матч команди ФК "Яготин" в чемпіонаті Київської області.
В двох матчах Кубка Яготинського району були призначені післяматчеві одинадцятиметрові. Матч "Максимум"(Лемешівка) - "Урожай"(Черняхівка) хоч і закінчився перемогою гравців села Черняхівка, але за порушення статей Регламенту команді "Урожай" зараховано технічну поразку. Також по пенальті перемогу святкували футболісти села Фарбоване, які з рахунком 7:6 були сильнішими від команди "Чумгак"(Богданівка). Два інші матчі закінчилися з розгромними рахунками. Минулорічний "порушник спокою" "Атлетік" познущався над командою ФК "ЛІсняки", а ФК "Капустинці" на виїзді розгромили команду "Промінь"(Панфили), хоча панфильські футболісти мали нагоду переломити хід зустрічі на свою користь, але на початку другого тайму не використали щонайменше три гольові моменти. А потім команда розсипалася і отримала "по повній". Технічні результати третього туру Кубка Яготинського району дивіться тут
В чемпіонаті Київської області наша команда ФК "Яготин" грала на виїзді з командою "Інтеграл"(Синява, Рокитнянського району). Команда господарів володіла ініціативою, територією, м'ячем, але до гострих моментів біля воріт Олега Кириленка не доходило. А в наших гравців було багато моментів, щоб забити м'яч. Так, зручну нагоду не використав Петро Дмитренко, двічі виходив на зручну позицію Євген Бабицький, зовсім не вистачило Сергію Пінчуку після виконання штрафного удару. Наприкінці матчу суддя призначив у ворота яготинців одинадцятиметровий. Олег Кириленко, який просто чудово провів цей матч, не зумів парирувати лише цей удар. Після цього матчу у активі наших хлопців нуль очок, а могло бути і більше.
На офіційному сайті КОФФ триває голосування за кращого гравця другого туру. Серед претендентів є і футболіст ФК "Яготин" - Олег Кириленко. Проголосуйте за нього!

Категорія: Футбол | Переглядів: 637 | Додав: Yahotynsport | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: