Головна » 2013 » Серпень » 10 » Кубок партії "Удар" по пляжному футболу
20:20
Кубок партії "Удар" по пляжному футболу
Як повідомляє сайт vk.com/fc_costal у неділю, 4 серпня, на міському пляжі відбулося справжнє спортивне свято – чемпіонат із пляжного футболу на Кубок партії «УДАР». Переваги подібних змагань у тому, що взяти участь у них можуть всі бажаючі. Цього року змагання проходили вперше і у них приймало участь чотири команди: «Батура», «Костал», команда «Спортбаза «Переяславль» і дворова команда, сформована спеціально для цих змагань: «Трубіж». У чемпіонаті хотіли взяти участь і дівчата, однак не назбирали достатньої кількості гравців, тому очолили активну компанію вболівальників.
Вже перша гра між «Косталом» і «Спортбазою» показала, що грати прямо на пляжі у піску досить важко, навіть для досвідчених гравців. Чи не тому такий футбол називають найбільш травматичним видом. З перших хвилин гри розгорнулася запекла боротьба, в якій 27-річний Сергій Гришко забив перший гол. Однак команда «Костал» під керуванням Влада Столяренка не тільки зрівняла рахунок (гол забив Ігор Яковлєв), але й почала вигравати: другий гол забив Микола Кириленко. Гравець команди спортивної бази Ярослав Варцев зумів зрівняти рахунок до 2:2. А на останніх хвилинах другого тайму Максим Федоренко забив переможний для «Спортбази «Переяславль» третій гол.
У другій грі Кравченко Сергій із молодої команди «Трубіж» забив гол «Батурі», до складу якої входять досвідчені гравці. Олександр Столяренко зрівняв рахунок буквально на останніх хвилинах першого тайму. Та все ж «Батурі» не вдалося перемогти. У другому таймі м’ячі забили 26-річний Вадим Онищенко та на два роки від нього старший брат - Олександр. Варто сказати, що команда «Трубіж» завдячує своєю перемогою (3:1) не тільки нападникам, але й власному воротарю Владиславу Рубану, адже команда «Батура» досить потужно атакувала. Як сказав тренер команди «Трубіж» Ярослав Бойченко: «Наша команда вперше приймає участь у подібних змаганнях. Раніше ми просто збиралися і грали у футбол на стадіоні. А потім прочитали оголошення у газеті «Вісник Переяславщини». Добре, що політична сила «УДАР Віталія Кличка» організовує подібні спортивні заходи для молоді і таким чином підтримує пропаганду здорового способу життя».
Цього року Кубок партії «УДАР» виборола команда «Спортбаза «Переяславль». Другою була команда «Костал», третьою «Трубіж», четвертою – «Батура». Переможці отримали кубки, дипломи і премії. Суддівська колегія, яку очолив, запрошений на турнір начальник Переяслав-Хмельницького відділу з питань фізкультури та спорту, Валерій Мільгевський, визнала кращим воротарем Рудевича Андрія, кращим нападником Варцева Олександра, а кращим захисником Котляра Олександра. Організатори змагань вдячні підприємцю Олегу Поліщуку, який всіляко сприяв проведенню чемпіонату із пляжного футболу, а також заступнику генерального директора спортивної бази «Переяславль» Сергію Гришко, який надав спортивний інвентар.
Категорія: Переяслав-Хмельницький район | Переглядів: 698 | Додав: Yahotynsport | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: