Головна » 2012 » Березень » 30 » Кубок Згурівського району з футзалу
13:49
Кубок Згурівського району з футзалу
"Кубок чотирьох" в згурівському футзалі займає особливе місце. По-перше, ці змагання закривають сезон, а по-друге, в цьому турнірі приймають участь лише чотири найсильніші команди за результатами виступу в чемпіонаті. Слабких і "прохідних" команд тут не може бути. "Дорожник" смт.Згурівка, "Згура" смт.Згурівка, "Гарант" с.Жуківка та "Онур" м.Яготин 24 березня в ФОК ДЮСШ розіграли почесний трофей сезон.
Дещо розслабленим вийшов на першу гру проти "Згури" цьогорічний чемпіон - "Дорожник", за що й поплатився. На 8 точних ударів "Згури" "Дорожник" зумів відповісти лише одним. "Гарант", в якості срібного призера чемпіонату, зустрівся із амбіційним "Онуром". Досить напружена гра принесла перемогу останньому 5:4. Так і не прийшовши до тями після поразки від "Згури" "Дорожник" поступився також "Онуру" 3:5, але зумів здолати „Гарант” 5:0. "Згура" того дня була налаштована лише на перемоги і хоча у грі з "Гарантом" і була інтрига, але лише першу двадцятихвилинку, а далі згурівчани закрутили таку „карусель” на майданчику, що „Гарант” поступився з різницею в 4 м'яча. 10:6 – впевнена перемога "Згури"! На заключну гру між "Онуром" та "Згурою" чекали всі. Згурівчани мали намір помститися своєму супернику за прикру поразку в чемпіонаті, а "Онур", який залишився без нагород, мав на меті здобути для себе хоча б один "згурівський" трофей. Блискуча гра згурівчан принесла їм перемогу 7:3. "Кубок чотирьох" цього року у "Згури"!
Цього дня відбулась  офіційна церемонія нагородження призерів чемпіонату.
Сезон завершено! 13-тим  чемпіоном  Згурівського району з футзалу  став "Дорожник" смт.Згурівка, відкриттям сезону і срібним призером став жуківський "Гарант", бронза чемпіонату і кубок сезону у "Згури"! Призери чемпіонату нагороджені кубками, медалями  та почесними дипломами відділу з фізичної культури та спорту райдержадміністрації та Згурівської районної федерації футболу. Під час нагородження  заступник голови райдержадміністрації Ю.Малафій зазначив ,що рівень районного футзалу  з року в рік зростає майже в геометричній прогресії і кожна з команд вищої ліги могла б гідно представляти Згурівський район на змаганнях вищого рівня.
Категорія: Згурівський район | Переглядів: 779 | Додав: Yahotynsport | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: