Головна » 2013 » Січень » 30 » Меморіал пам'яті Василя Платоновича Болбота
20:28
Меморіал пам'яті Василя Платоновича Болбота

Протягом двох місяців у шаховому клубі міста Яготин проходив традиційний щорічний міжрайонний меморіал пам’яті Василя Платоновича Болбота. Турнір, що зібрав найсильніших яготинських шахістів, проводився у двох лігах(вищій і першій), за коловою системою(у два кола), контролем часу – 1 година кожному учаснику до закінчення партії. В змаганнях взяли участь і два шахісти зі Згурівки. Меморіал проводився за підтримки народного депутата України Сергія Григоровича Міщенка.
На турнірі було зіграно безліч цікавих та красивих партій, за шахівницями точилася напружена, безкомпромісна боротьба, в результаті якої у вищій лізі з результатом 12,5 очок з 14 можливих перемогу здобув Писаренко Борис Валерійович, начальник Яготинського РВ ГУ МВС України в Київській області, на другому місці – Віктор Фесан, багаторазовий чемпіон міста Яготина з результатом 11,5 очка, на третій сходинці – Сергій Рак(9 очок). На четвертому місці з результатом 6,5 очок – рідний брат В.П.Болбота 77-річний Андрій Болбот, Михайло Кузьменко зі Згурівки посів п’яту сходинку(6 очок), Григорій Костюк з результатом в 5,5 очок на шостому місці, шахіст з Панфил Григорій Сеньченко набрав 4 очка і сьоме місце, і Андрій Рудик замкнув турнірну таблицю.
В першій лізі перемогу святкував Анатолій Шульга(10,5 очка з 14 можливих), другу сходинку посів Віктор Цвіженко з результатом 10 очок, також до трійки кращих потрапив гість зі Згурівки – Василь Барсиненко(8,5 очок).

Категорія: Шахи | Переглядів: 674 | Додав: Yahotynsport | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: