Головна » 2013 » Лютий » 25 » Особистий Чемпіонат Київської області
15:50
Особистий Чемпіонат Київської області
21-24 лютого в місті Біла Церква проходив особистий Чемпіонат Київської області з класичних шахів. У змаганнях взяли участь 51 спортсмен з майже усіх районів і міст Київщини.
Змагання проходили за швейцарською системою(тривали 9 турів), контроль часу на закінчення партії кожному учаснику – 1 година 15 хвилин. У турнірі взяли участь і представники нашого міста Яготин. Виступ наших шахістів був досить вдалим: двоє майстів "інтелектуальної гри" попали в десятку кращих: Віктор Фесан, посів 5 сходинку з рахунком 6 очок. В активі нашого найсильнішого гравця значиться перемога над минулорічним чемпіоном Київської області, майстром спорту Віктором Кириченком з Білої Церкви. Також 6 очок набрав Віктор Криськов, але у нього менший особистий коефіціент і почесна дев'ята сходинку турнірної таблиці. Третій учасник нашої команди Сергій Рак посів високе 12 місце з результатом 5,5 очок. А призерами чемпіонату стали: перше місце - Семен Гребенюк(кандидат у майстри спорту,Бровари) - 7 очок, друге - Артем Омеля(майстер спорту,Бровари) - 7 очок, третє - Бойко(Біла Церква) - теж 7 очок. Загальні місця визначалися за особистим коефіціентом. 
Участь наших шахістів у цих змаганнях стала можливою завдяки допомозі та підтримці приватних підприємців Сладкової В.А., Суровикіна С. та народного депутата України Міщенка Сергія Григоровича.
Категорія: Шахи | Переглядів: 878 | Додав: Yahotynsport | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: