Головна » 2013 » Квітень » 2 » Підготовка команда ФК "Яготин"
20:52
Підготовка команда ФК "Яготин"
Розпочалася підготовка команди ФК «Яготин» до чемпіонату Київської області з футболу 2013 року. Футболісти під керівництвом головного тренера М.М.Басанця на стадіоні «Колос» на початку березня розпочали з кросової підготовки. Склад команди значно змінився, з’явилося багато нових гравців, переважно молодих, вихованців яготинської ДЮСШ. В складі яготинців побільшало футболістів з інших регіонів Київської області. Петро Дмитренко та Івах Іван в чемпіонаті Яготинського району вже не вважаються легіонерами. Залишився в команді і столичний воротар Олег Кириленко. Значним підсиленням для команди стали Дмитро Біленко, призер обласного чемпіонату в складі ставищенського «Хілд-Любомира» та Ігор Наконечний, вихованець київського футболу. Заявку команди на чемпіонат Київської області дивіться тут
Першим тренувальним матчем для нашої команди став виїзд до міста Лубни Полтавської області. Суперником стала місцева команда. В минулорічному обласному чемпіонаті ФК «Лубни» посіли 7-е місце з 9-ти учасників. Матч проходив за несприятливих погодних умов. Глядачі побачили аж п’ять забитих голів. Перший гол в цьому році за яготинців забив Олександр Малюга, який скористався помилкою захисту футболістів з Лубен. Гра проходила з перемінним успіхом, але досить невдало діяла задня ланка яготинців, що і вилилося в три пропущені голи. Другий м’яч наших футболістів забив Микола Пивак, який зрівняв рахунок. Загальний підсумок зустрічі – 3:2 на користь господарів.
В суботу, 27 березня, планувався виїзд в Миргород на зустріч з місцевою командою, але знову підвела погода. Тепер очікуємо на приізд представників Полтавської області до нас.
Категорія: Футбол | Переглядів: 678 | Додав: Yahotynsport | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: