Головна » 2012 » Квітень » 27 » Спортивний уік-енд
09:20
Спортивний уік-енд
Футбол
ФК "Яготин" - "Колос" Ковалівка
28 квітня на центральному стадіоні "Колос" о 16.00 годині відбудеться матч 6-го туру Вищої ліги Чемпіонату Київської області. В гості до ФК "Яготин" приїжджає лідер чемпіонату - "Колос" з села Ковалівка Васильківського району. Після п'яти турів саме ця команда посідає верхню сходинку турнірної таблиці. В її активі - 5 перемог, остання перемога була отримана в середу, 25 квітня, на виїзді над командою "Лідер" Петропавлівська Борщагівка з рахунком 10:1. Наша команда посідає другу сходинку таблиці, але знизу. Останню зустріч грали на виїзді в Рокитному з командою "Інтеграл" Синява. Граючи не оптимальним складом, програли з великим рахунком 6:1. Але є надія, що вдома дамо бій лідеру. Ще раз нагадуємо, що матч відбудеться на центральному стадіоні "Колос" (в газеті "Яготинські вісті" подано інформація, що матч відбудеться на стадіоні цукрозаводу, але станом на п'ятницю - "Колос").
Футбол
"Автолідер" Яготин - "Фортуна-Колос" Яготин

29 квітня на центральному стадіоні "Колос" о 14.00 годині відбудеться матч 1/2 фіналу Кубку Яготинського району. Два лідери яготинського футболу будуть сперечатися за вихід до фіналу, де їх чекає "сюрприз" цього розіграшу Кубка - "Атлетік" Яготин. Команда "Автолідер" буде грати після матчу Чемпіонату Київської області з "Колосом" з Ковалівки, адже основу збірної Яготинського району складають гравці "Автолідера". Є також гравці збірної і у "Фортуни-Колос", але здебільшого вони виходять на заміну. Але все буде вирішуватися на полі. Настрій у команд бойовий - кожній хочеться довести, що вона сильніша на даний момент.
Більярд
Турнір "Вихідного дня". Четвертий етап. Вільна піраміда

29 квітня в більярдному клубі "Гранд", що знаходиться на вулиці Щорса,2 відбудеться четвертий етап Турніру "Вихідного дня". До участі в турнірі допускаються всі бажаючі. Приходьте - не пожалкуєте.
Яготинська ДЮСШ
28 квітня - вихованці відділення футболу на виїзді двома складами(1995-1996 та 1997-1998 р.н.) гратимуть з футболістами КДЮСШ, Славутич.
Також на вихідних відбудуться змагання з художньої гімнастики в місті Біла Церква за програмою IV спортивних ігор школярів Київської області.
В місті Біла Церква відбудуться змагання з легкоатлетичного кросу пам'яті Героїв Чорнобиля.
Переглядів: 567 | Додав: Yahotynsport | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: