Головна » 2013 » Жовтень » 21 » Відкрита Першість Яготинської ДЮСШ з легкоатлетичного кросу
15:18
Відкрита Першість Яготинської ДЮСШ з легкоатлетичного кросу
12 жовтня осінній яготинський парк зустрічав юних спортсменів Київської області веселим маршем опалого листя. Прибули ж вони сюди з Березані, Борисполя, Переяслав-Хмельницького і, звичайно, Яготина, аби позмагатися у Відкритій першості Яготинської ДЮСШ з легкоатлетичного кросу у 4-х вікових категоріях: хлопці та дівчата 1997-1998 років народження, 1999-2000, 2001-2002 та 2003 і молодші. Завітав на урочисте відкриття змагань ветеран спорту В.Д.Осауленко, аби подякувати дітям за любов до королеви спорту та побажати вдалого старту. Боролися ж юні легкоатлети старшої вікової групи у забігах на дистанції 500 та 1000 метрів. Для найменшеньких спортсменів і дистанція була найкоротшою - всього 300 метрів.
Хоча діти і змагалися за перемогу власної команди, але всі учасники дегкоатлетичногокросу були нагороджені грамотами та медалями, які в п'ятий рік поспіль люб'язно надає спортивній школі шанувальник здорового способу життя, депутат міської ради Сергій Яценко. В особовому ж заліку перше місце на дистанції 500 метрів серед дівчаток(кожна у своїй віковій категорії) вибороли Тетяна Мартиненко й Віталіна Макаренко з Яготина, наталія Степанченко та Тетяна Сіваченко з Переслав-Хмельницького. На такому ж відрізку золотими призерами серед хлопців стали яготинець Євген Гамза, бориспілець Олександр Бетель та переяславці Павло Домантович та Дмитро Керстинюк.
Тисяча метрів видалася успішною для Валентини Михайлик(Яготин), Каріни Кохан(Березань), Олександра Надточого, Богдана Бахчевана та Олександра Івахна(всі хлопці з Яготина).
У командному заліку яготинські легкоатлети здобули перемогу, почесне друге та тертє місця посіли команди м.Переяслав-Хмельницького та Бориспільського району відповідно. Варто відзначити, що готували нашу команду до змагань тренери Олена Осауленко та Світлана Яценко. Суддями ж кросу виступили студентки п'ятого та третього курсів Національного університету фізичного виховання і спорту України Оксана Лисенко й Анастасія Непорожня, теж наші легкоатлетки. Підтримати яготинську команду також прийшли Наталія Забишна(ІІІ курс цього ж університету) та Лілія Процик(І курс). До речі, Ліля наступного днЯ виборола срібло на чемпіонату м.Києва з легкоатлетичного кросу на дистанції 2000 метрів, і тепер у складі збірної Київської області поїде на Чемпіонат України. Тож бажаємо Лілії перемоги, а юним спортсменам - нових здобутків.
 
Ю.Барило
"Яготинські вісті"
Категорія: Яготинська ДЮСШ | Переглядів: 670 | Додав: Yahotynsport | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: