Головна » 2013 » Жовтень » 23 » Кубок Чотирьох
11:31
Кубок Чотирьох
Головна новина минулого тижня і всього сезону – «Дорожник» чемпіон Згурівського району! Вітаємо команду, вболівальників та всіх причетних до перемоги. Звичайно, в першу чергу поздоровляємо керівника команди Ігоря Степановича Косиліва – це його перемога. «Дорожник» рівно пройшов усю дистанцію і заслужив це чемпіонство. Хоча остаточно доля золотих медалей вирішилась… без участі «Дорожника», в дограванні 12 хвилин зустрічі у Лизогубовій Слободі.
«Дружба»(Нова Оржиця/Лизогубова Слобода) – «Згура»(Згурівка) - 1:4. Перші 80 хвилин цієї гри було проведено 29 вересня і тоді було зафіксовано рахунок 1:2. У суботу 19 жовтня командам довелося дограти 12 хвилин. Інтрига полягала в наступному: «Дружбі» аби стати чемпіонами необхідно було забити хоча б один гол, тоді нічия 2:2 і «Дружба» зрівнюється з «Дорожником» за набраними очками, але обходить його за рахунок особистих зустрічей. Але не так сталося як гадалося. У стартові хвилини господарі дійсно притисли згурівчан і могли забити принаймні тричі. Але забили гості – помилка воротаря господарів призвела до пенальті: Дмитро Удовенко пробив точно. А ще через 2 хвилини красивим голом у дальню "дев'ятку" з 25 метрів відзначився Артур Кобзар. 12 хвилин сплили швидко, суддя зафіксував перемогу «Згури».
На Кубку Чотирьох відбулося чотири матчі по 30 хвилин тайми з п’яти хвилинними перервами.
Перший напівфінал. «Зелена Брама»(Право Жовтня) – «Оржиця»(Стара Оржиця) - 1:0. У другій десятихвилинці забив Віталій Козак.
Другий напівфінал. «Дружба»(Нова Оржиця/Лизогубова Слобода) – «Дорожник»(Згурівка) - 1:0. У першому таймі забив Владислав Кіктенко. Цікаво: у трьох зустрічах (чемпіонат + кубок) «Дружба» жодного разу не програла «Дорожнику».
Матч за третє місце. «Оржиця»(Стара Оржиця) – «Дорожник»(Згурівка) - 2:1. У першому таймі швидкий гол забив Ігор Остренок, через 3хв згурівчани зрівняли – забив Олександр Безрадній. Після перерви оржичани вирвали перемогу, автор голу Сергій Панчук.
Фінал. «Зелена Брама»(Право Жовтня) – «Дружба»(Нова Оржиця/Лизогубова Слобода) - 0:0. Гра варта фіналу. Чимало цікавих моментів, проте рахунок нічийний. Все вирішили післяматчеві пенальті в яких сильнішими виявилися гравці Право Жовтня. Вітаємо «Зелену Браму»!
По завершенні турніру було нагороджено призерів чемпіонату, переможця Кубку та кращих гравців сезону.
Підсумкова турнірна таблиця Чемпіонату Згурівського району дивіться тут

Микола Кучеренко

Категорія: Згурівський район | Переглядів: 691 | Додав: Yahotynsport | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: