Головна » 2012 » Травень » 6 » Товариська зустріч ветеранів "Яготин" - "Десна" Чернігів
07:19
Товариська зустріч ветеранів "Яготин" - "Десна" Чернігів
5 травня на центральному стадіоні "Колос" відбувся товариський матч між ветеранами команд "Яготин" та "Десна" Чернігів, який був присвячений 30-річчю перемоги команди "Колос" Яготин в розіграші Кубку Київської області. Про шлях команди до успіху ви можете прочитати тут
Матч проходив в дружній атмосфері. Футболісти грали коректно, ніяких грубощів на полі не було. Наша команда виглядала краще, адже в складі команди "Яготин" були не такі вікові футболісти, як у гравців "Десни". Та й гості приїхали в кількості 13 чоловік, вже в Яготині до них приєднався Ігор Ляшенко, який декілька сезонів грав за чернігівчан.
Матч проходив у форматі 40 хвилин тайм, заміни можна було проводити скільки завгодно і дозволялося проводити повторні заміни. На початку другої половини Юрій Куць забив вирішальний гол у ворота гостей. Рахунок зустрічі - 1:0 на користь команди "Яготин".
Всі учасники матчу були задоволені можливістю відзначити ювілей "Колоса" і велике спасибі потрібно сказати гравцю того "Колоса" Віталію Шевченку, який доклав багато зусиль для того, щоб зібрати футболістів у цей чудовий день. На жаль, тренер "Колоса"-1982 А.М.Молотай не зміг приїхати на святкування.
В складі команди "Яготин" в цьому матчі грали: Віктор Малюга,який грав у фіналі Кубку-1982, Микола Ганжа, Віталій Калита, Віктор Пономаренко, Валентин Сусла, капітан "Колоса"-82, Юрій Куць, Сергій Яценко, Михайло Приймак, Олег Форостяний, Валентин Пісківець, Сергій Аврамов, Іван Рудь, Віталій Сапронайтіс, Геннадій Василенко, Микола Настенко, Анатолій Батрак, Микола Білоус.
За команду-гостей виступали такі футболісти: Віктор Литва, Олег Проха, Леонід Константюк, Святослав Петренко, Володимир Лобанов, Сергій Антонов, Анатолій Осавальчук, Валентин Литвин, Андрій Фальчевський, Петро Команда, Анатолій Бегоян, Володимир Лисенко, Ігор Кінашенко, Ігор Ляшенко.


















Категорія: Футбол | Переглядів: 946 | Додав: Yahotynsport | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: